Πάτρα

Τον τρόμο έζησε τα ξημερώματα της Τετάρτης οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου όταν -σύμφωνα με όσα καταγγέλει- είδε ειδικό όχημα του ΟΣΕ να περνάει, χωρίς να υπάρχει φωτεινή σήμανση για προειδοποίηση και χωρίς να έχουν κατέβει οι μπάρες, στη διάβαση της Διγενή Ακρίτα, στον Καστελλόκαμπο Πάτρας.

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται η μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου αναφορικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας. 

 

«Η υπόθεση είναι ήδη δεμένη, πολύ σύντομα θα έχουμε μάλλον τους δράστες και όχι τον δράστη αυτού του στυγερού εγκλήματος» ανέφερε ο ταξίαρχος εν

Bελτιούμενη βαίνει η υγεία του 9χρονου, που έχει προσβληθεί με κορονοϊό και νοσηλεύεται στην κλινική Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας με τους γιατρούς να εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι.

Για κάποιους γιατρούς η μάχη με τον κορωνοϊό μετατρέπεται σε προσωπική υπόθεση. Και είναι ακριβώς αυτή η παρήγορη αίσθηση που αποκομίζεις από την επαφή μαζί τους, ότι ο ιός που έχει αναστατώσει την ανθρωπότητα, έχει απέναντί του ένα πολύ γερό «αντίδοτο» φτιαγμένο από επιστημονική γνώση, έγνοια και ανθρωπιά.

Σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «7η Μέρα» της Καβάλας, αναφέρεται στην σύσκεψη που έγινε στην Αθήνα με τους προέδρους των Οργανισμών Λιμένων της χώρας και μεταφέρει μαρτυρία του Προέδρου του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας, ο οποίος δήλωσε, ότι ο συνάδελφός του στην Πάτρα