Πάρις Παρασχούδης

Αυξημένη σε σχέση με το 2019 (χρονιά ρεκόρ) είναι η τουριστική κίνηση στο νησί της Θάσου, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον Ευριπίδη Ταρασίδη και στον KavalaNews 102,8 ο πρόεδρος ξενοδόχων Θάσου Πάρις Παρασχούδης. 

Χαλαρά ξεκίνησε η σεζόν και στη Θάσο, στο αγαπημένο νησί των Ρουμάνων, δήλωσε στο makthes.gr o πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θάσου Πάρις Παρασχούδης.  

Η Ελλάδα σαν προορισμός έχει τεράστια ζήτηση φέτος. Αυτό διαπιστώνεται από τις τουριστικές εκθέσεις. Το 2023 θα είναι καλύτερο από ότι το 2022, όπως δείχνουν τα πράγματα προς το παρόν σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Θάσου Πάρι Παρασχούδη.

Στη Θάσο πήγαμε πολύ καλύτερα από ότι περιμέναμε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ξεπεράσαμε το 2019 είπε στον KavalaNews 102,8 ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θάσου Πάρις Παρασχούδης σχολιάζοντας την τουριστική σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε.

Στη Θάσο βρέθηκε για ένα τριήμερο μια ομάδα δημοσιογράφων που προέρχονταν από το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία.

Ημερίδα με θέμα «Θάσος: Τουρισμός και Ανάπτυξη – οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις του 2022» διο

Έλλειψη προσωπικού στις επιχειρήσεις και ακρίβεια, αποτελούν τους δύο μεγαλύτερους προβληματισμούς στους επαγγελματίες του τουρισμού στη Θάσο. 

Οι Γερμανοί και οι Ρουμάνοι ήταν αυτοί που φέτος το καλοκαίρι έδωσαν ένα μεγάλο «φιλί ζωής», στον τουρισμό της

Καλή εικόνα, για την ώρα, παρουσιάζει η τουριστική κίνηση στο νησί της Θάσου σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Θάσου, Πάρι Παρασχούδη

 

Στροφή σε άλλες αγορές ενόψει τουριστικής σεζόν κάνουν οι επαγγελματίες του τουρισμού στη Θάσο. «Για τους Βρετανούς είναι αργά . Δεν μπορούμε να βασιστούμε σε αυτούς. Και ο Ιούλιος μπορεί να θεωρηθεί χαμένος για τος Άγγλους», λέει στον KavalaNews 102.8 ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θάσου, Πάρις Παρασχούδης

«Για το Πάσχα θα έρθουν κάποιοι επισκέπτες από τα Βαλκάνια και θα είναι μία δοκιμαστική περίοδος. Υπάρχει αισιοδοξία και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Η φετινή χρονιά δεν διαφέρει από την περσινή υγειονομικά, είπε μιλώντας στον kavalaΝews 102,8 ο πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θάσου Πάρις Παρασχούδης.