παραδοσιακοί χοροί

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, μαθητές σχολείων της Καβάλας, χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς στον Δημοτικό Κήπο, ενώ έγινε και κατάθεση στεφάνων, την Παρασκευή (22/03).

Το Σάββατο (25/11), η Λέσχη Ποντίων Καβάλας συμμετείχε στο 17ο Πανελλαδικό φεστιβάλ ποντιακών χορών στην Κομοτηνη.

Πολιτιστικοί σύλλογοι της Καβάλας παρουσίασαν το βράδυ της Δευτέρας (03/07), τη μουσικοχορευτική συνάντηση «Στα Βήματα του Αποστόλου Παύλου», στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων.

Χορευτικά τμήματα από την Καβάλα, τη Δράμα, τις Σέρρες και το εξωτερικό, χόρεψαν το βράδυ της Κυριακής 25 Ιουνίου, στην Προτομή Κανάρη στην Καβάλα, στο 9ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών "Κάθε τόπος και χορός"!

Η Ομάδα φίλων Παραδοσιακού χορού Καβάλας διοργανώνει το 9ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών “Σεργιάνι στην Ελλάδα”, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 23 Ιουνίου στην πλατεία Κανάρη, στις 20:30 το απόγευμα. 

Το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 20:30 το βράδυ, θα διεξαχθεί στο θεατράκι του Μικρού Καζαβητίου το 7ο Παιδικό Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών Θάσου. 

Την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελευθερούπολης στο Αμφιθέατρο «Φρίξος Παπαχριστίδης» στην Ελευθερούπολη πραγματοποίησε, συν Θεώ, την ετήσια εκδήλωση της παραδοσιακής χορωδίας του.

Το διήμερο 5-6 Νοεμβρίου για 8η χρονιά ξεκινά το φεστιβάλ παιδικών παραδοσιακών χορευτικών της Ξάνθης.