παιδική παράσταση

Στα πλαίσια του προγράμματος πολιτιστικών εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, την Παρασκευή 23 Ιουνίου και ώρα 19.30, στον περιβάλλοντα χώρο του Διοικητηρίου Καβάλας (απέναντι από Λούνα Παρκ), θα παρουσιαστεί η παιδική παράσταση “Το Μαγεμένο Δάσος”.

Η παιδική παράσταση “Λάχανα και χάχανα - Ο καλός μου εαυτός”, έρχεται στην Καβάλα την Κυριακή 22 Ιανουαρίου για δύο παραστάσεις στον "Απόλλωνα". Το μιούζικαλ για παιδιά του Τάσου Ιωαννίδη θεωρείται πολύ πετυχημένο, έχοντας πολλές sold out παραστάσεις στις περιοδείες του καλοκαίρι, και συνεχίζει και τον χειμώνα τις παραστάσεις. 

 Ο «Μικρός Πρίγκιπας» του Αντουάν ντε Σαιντ – Εξυπερύ, το κλασσικό λογοτεχνικό έργο που απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών, παρουσιάζεται από τα Αθηναϊκά Θέατρα, το Σάββατο 28 Αυγούστου στις 9 το βράδυ, στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, στο πλαίσιο του 64ου Φεστιβάλ Φιλίππων.

Η παιδική σκηνή του Γιάννη Παπαθανασίου και η εταιρεία παραγωγής DOMINUS παρουσιάζουν το αριστουργηματικό έργο του Ευγένιου Τριβιζά που μαγεύει πάντα μικρούς και μεγάλους «Το Όνειρο του Σκιάχτρου». Τη μουσική υπογράφει ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης Μίμης Πλέσσας, ο οποίος για πρώτη φορά στην καριέρα του συνθέτει πρωτότυπη μουσική για παιδική θεατρική παράσταση του Ευγένιου Τριβιζά!

 

Το Θέατρο του Βορρά με περηφάνια φέτος παρουσιάζει την ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα, μιας από τις πιο αγαπημένες ιστορίες όλων των εποχών! 
 

Η παιδική Σκηνή του Φώτη Σπύρου παρουσιάζει την θεατρική παράσταση "Οδυσσεβάχ" της Ξένιας Καλογεροπούλου σε μουσική Διονύση Σαββόπουλου.
 

Ο δήμος Καβάλας, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, το λύκειο Ελληνίδων Καβάλας και η Θρακική Εστία Ν. Καβάλας, σας προσκαλούν στην παιδική θεατρική παράσταση

 

Το πασίγνωστο παραμύθι γράφτηκε από το Γάλλο συγγραφέα ΣΑΡΛ ΠΕΡΩ το 1812 και από τότε ο πιο παιχνιδιάρης γάτος όλων των παραμυθιών αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους

 

Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Καβάλα το πρωτότυπο μιούζικαλ για παιδιά του Τάσου Ιωαννίδη «Λάχανα και Χάχανα Κλικ στη Λαχανοχαχανοχώρα» στο Κιν/θέατρο «Απόλλων" το Σάββατο 16 Μαρτίου για δυο παραστάσεις στις 17:15 & στις 19:15 το απόγευμα.