Ορειβασία

Ο Θάσιος Ορειβατικός Σύλλογος στις 26 Μαΐου βρέθηκε στο “Δρόμο του Νερού” στην Παλιά Καβάλα. 

Ξεκίνησαν και πάλι οι αναβάσεις του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καβάλας 1933 μετά την ανάπαυλα του Πάσχα και των αγώνων ορεινού τρεξίματος. 

Μία διαδρομή 12 χιλιομέτρων μέσα στην φύση, περπάτησαν τα μέλη του Θάσιου Ορειβατικού Συλλόγου, την Κυριακή 12 Μαΐου, στο Κάστρο Λιμεναρίων. 

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας 1933, θα έχει γενική συνέλευση και εκλογές την την Τετάρτη 22 Μαΐου, στις 19:00 το απόγευμα, στα γραφεία του Συλλόγου (Βότση 5 Καβάλα).

Την Κυριακή 28 Απριλίου o Θάσιος Ορειβατικός Σύλλογος βρέθηκε στο Παρανέστι της Δράμας, έχοντας δράση στον ορεινό όγκο της Ροδόπης.

Στο παγωμένο πεδίο του όρους Λαϊλιά στις Σέρρες βρέθηκε ο Φυσιολατρικός Σύλλογος Δήμου Παγγαίου “PLANET”.

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου ο Θάσιος Ορειβατικός Σύλλογος, πραγματοποίησε τη πρώτη του εξόρμηση για το νέο έτος.

Εκλογές για την ανάδειξη νέου προεδρείου πραγματοποίησε ο Θάσιος Ορειβατικός Σύλλογος, ενώ ανακοινώθηκε και το πρόγραμμα για της δραστηριότητες Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου.

Ο Φυσιολατρικός Σύλλογος του Δήμου Παγγαίου “Planet”, βρέθηκε στη χιονισμένη κορυφή Τρίκορφο, στο Παγγαίο Όρος, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου.

Ο Θάσιος Ορειβατικός Σύλλογος είχε μία δράση την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, καθώς πραγματοποίησε μία πολύωρη διάσχιση από τα Καλύβια Λιμεναρίων στον παραδοσιακό ορεινό οικισμό του Κάστρου. 

Ο Θάσιος Ορειβατικός Σύλλογος και ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας 1933, είχαν μία δράση την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, καθώς ανέβηκαν στο Στρατονικό Όρος, στη Χαλκιδική.

Η προσπάθεια για την δημιουργία ενός δικτύου ορειβατικών μονοπατιών στο Παγγαίο συνεχίζεται από τον ΕΟΣ Καβάλας 1933.

Εξόρμηση στην Παναγία πραγματοποίησε ο Θάσιος Ορειβατικός Σύλλογος την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023.

Ο Θάσιος Ορειβατικός Σύλλογος, με ανακοίνωση του ευχαριστεί τους Μάρκο Δέμπα, Γιώργο Φραγκιόγλου και Αναστάσιο Μπίλια, για ορειβατικό εξοπλισμό που παρέδωσαν στον σύλλογο. 

Στον Ταΰγετο είχαν δράση τα μέλη του “Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καβάλας 1933”, από τις 29 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου.

Στα Άγραφα της Καρδίτσας και της Ευρυτανίας βρέθηκε ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας 1933. 

Την Κυριακή 28 Μαΐου διεξήχθει στην τοποθεσία "Λιβάδι" της Ξάνθης ο ορεινός αγώνας δρόμου «Godzilla Trail Run».

Την Κυριακή (09/04) ο Θάσιος Ορειβατικός Σύλλογος πραγματοποίησε ανάβαση στο ορεινό συγκρότημα του Υψαρίου, την κορυφή Πρ. Ηλίας, η οποία είναι ορατή και από τον Λιμένα.

Στις 18 Μαρτίου διεξήχθη στο Καταφύκι Ερμιονίδας το 2ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αναρρίχησης βράχου, με τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Καβάλας 1933 να κατακτά τρία μετάλλια.

Στo Πιρίν της Βουλγαρίας βρέθηκε, γι’ ακόμα μια φορά, ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας 1933 την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023.

Την Κυριακή (05/03) ο Θάσιος Ορειβατικός σύλλογος είχε μία ακόμη εκπαιδευτική εξόρμηση, αυτή τη φορά στα ορεινά του χωριού της Παναγίας.

Το τριήμερο (25-27/02) ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας 1933, βρέθηκε στα Ζαγοροχώρια και στο ορεινό συγκρότημα της Τύμφης, στην Βόρεια Πίνδο.

Σελίδες