Ορειβασία

Την Κυριακή (09/04) ο Θάσιος Ορειβατικός Σύλλογος πραγματοποίησε ανάβαση στο ορεινό συγκρότημα του Υψαρίου, την κορυφή Πρ. Ηλίας, η οποία είναι ορατή και από τον Λιμένα.

Στις 18 Μαρτίου διεξήχθη στο Καταφύκι Ερμιονίδας το 2ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αναρρίχησης βράχου, με τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Καβάλας 1933 να κατακτά τρία μετάλλια.

Στo Πιρίν της Βουλγαρίας βρέθηκε, γι’ ακόμα μια φορά, ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας 1933 την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023.

Την Κυριακή (05/03) ο Θάσιος Ορειβατικός σύλλογος είχε μία ακόμη εκπαιδευτική εξόρμηση, αυτή τη φορά στα ορεινά του χωριού της Παναγίας.

Το τριήμερο (25-27/02) ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας 1933, βρέθηκε στα Ζαγοροχώρια και στο ορεινό συγκρότημα της Τύμφης, στην Βόρεια Πίνδο.

Ανάβαση από το Μονοπάτι της Πρώτης Σερρών προς τις κορφές του Παγγαίου πραγματοποίησε ο Θασιακός Ορειβατικός σύλλογος, ακολουθώντας τον ΕΟΣ Καβάλας, επιθυμώντας να αποκτήσουν τα μέλη του εμπειρία υψηλού βουνού.

Την Κυριακή (12/02) συνολικά 57 ορειβάτες από Καβάλα, Ξάνθη, Θάσο, Σέρρες και Δράμα, ανέβηκαν στο βουνό Τρίκορφο του Παγγαίου, σε μία δράση που διοργάνωσαν μαζί ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας 1933 και ο Ε.Ο.Σ. Ξάνθης. 

Ανάβαση στο Παγγαίο θα πραγματοποιήσει ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας 1933 σε συνεργασία με τον Ορειβατικό Σύλλογο της Ξάνθης

Η πρώτη επίσημη δράση για το 2023 για τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Καβάλας έγινε στο χιονισμένο Φαλακρό την Κυριακή (29/01).

Ανακοινώθηκε την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023, το πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Θάσιου Ορειβατικού Συλλόγου για το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Το Πρόγραμμα των Αναβάσεων για το A' Τετράμηνο του 2023 ανακοίνωσε ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας 1933.

Το Σαββατοκύριακο 17 - 18 Δεκεμβρίου ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας 1933 ολοκλήρωσε το πρόγραμμα των αναβάσεων του για το 2022 με την καθιερωμένη νυχτερινή πορεία στο Παγγαίο. 

Πολύ μεγάλη ήταν η συμμετοχή στην πεζοπορία που διοργάνωσε ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας 1933 την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου.

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, 13 μέλη και φίλοι του ορειβατικού συλλόγου ΘΑΣ.Ο.Σ πραγματοποίησαν μία όμορφη και ενδιαφέρουσα διαδρομή που συνδέει δύο παραδοσιακούς

Μία νέα δράση στο Αχλαδοχώρι Σερρών και στα πέτρινα γεφύρια του Κρουσοβίτη είχε ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας 1933.

Στην “Τσίχλα” της Ροδόπη βρέθηκε ο σύλλογος “Planet” στην τελευταία δράση του.

Συνεχίστηκαν οι δράσεις του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καβάλας 1933 όλο τον μήνα Οκτώβριο.

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας 1933, ταξίδεψε στα Τζουμέρκα στην τελευταία δράση του.

Μια υπέροχη ανάβαση στον Θεολογίτικο προφήτη Ηλία απόλαυσαν τα μέλη και οι φίλοι του ΘΑΣΙΟΥ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ στο ξεκίνημα των ορειβατικών εξορμήσεων

Γέμισε με κόσμο το περιαστικό δάσος της Καβάλας το βράδυ της Τετάρτης 15 Ιουνίου.

Σελίδες