Όραμα για το Μέλλον

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Ντίνος Κλειτσιώτης, συνεχίζει τις προεκλογικές του ενέργειες με τον συνδυασμό “Όραμα για το Μέλλον.”

Πέντε υποψηφίους με τον συνδυασμό ”Όραμα για το Μέλλον”, ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Ντίνος Κλειτσιώτης.

Ο δημοτικός συνδυασμός “Όραμα για το Μέλλον”, του Ντίνου Κλειτσιώτη, ανακοίνωσε άλλους 3 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Καβάλας.

Το σποτ του συνδυασμού “Όραμα για το Μέλλον” για τον πρωτογενή τομέα του Δήμου Καβάλας, δημοσιοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Αυγούστου.

Την Τετάρτη (23/08) ανακοινώθηκαν πέντε νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Καβάλας, από τον συνδυασμό του Ντίνου Κλειτσιώτη, “Όραμα για το Μέλλον”.

Το σποτ του συνδυασμού ”Όραμα για το Μέλλον” για τα αδέσποτα του Δήμου Καβάλας, δημοσιοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Αυγούστου.

Με το δημοτικό συνδυασμό “Όραμα για το Μέλλον”, του Ντίνου Κλειτσιώτη, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, ο Γιάννης Θεοχάρης.

Το σποτ του δημοτικού συνδυασμού του Ντίνου Κλειτσιώτη, “Όραμα για το Μέλλον”, για την καθαριότητα του Δήμου Καβάλας, δημοσιοποιήθηκε την Κυριακή 20 Αυγούστου.

Με τον δημοτικό συνδυασμό “Όραμα για το Μέλλον”, του Ντίνου Κλειτσιώτη, θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Καβάλας, η Ελευθερία Ανεσιάδου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Ντίνος Κλειτσιώτης, παρουσιάζει με ένα σποτ το όραμα του για τον τουρισμό στο Δήμο Καβάλας.

Ο δημοτικός συνδυασμός του Ντίνου Κλειτσιώτη, “Όραμα για το Μέλλον”, παρουσίασε ένα σποτ για την επίλυση του κυκλοφοριακού στην Καβάλα και παράλληλα παρουσίασε τον Γιώργο Γιαννίκογλου ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο. 

Το εκλογικό του κέντρο έθεσε σε λειτουργία την Παρασκευή 30 Ιουνίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής του συνδυασμού “Όραμα για το μέλλον”, Ντίνος Κλειτσιώτης.

“Όραμα για το Μέλλον” είναι το όνομα του δημοτικού συνδυασμού του Ντίνου Κλειτσιώτη. Ο κ. Κλειτσιώτης παρουσίασε το βράδυ της Δευτέρας (19/06) σε κατάστημα εστίασης στην περιοχή του Τελωνείου το νέο συνδυασμό του αλλά και 40 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.