Ώρα Δημιουργίας

Ο δημοτικός συνδυασμός “Ώρα Δημιουργίας” της Αναστασίας Ιωσηφίδου, πήρε την 5η θέση στις δημοτικές εκλογές για το Δήμο Καβάλας.

Η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας, Αναστασία Ιωσηφίδου και ο συνδυασμός της, θα διοργανώσουν το Σάββατο (23/09) το “1ο Mojito Beach Party” στην Καλαμίτσα.

Την Τετάρτη (21/09), η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας, Αναστασία Ιωσηφίδου, επισκέφθηκε τις Κρηνίδες. Την Πέμπτη (21/09) επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας, βρέθηκε και στην κοινότητα του Ζυγού.

Η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας, Αναστασία Ιωσηφίδου, επισκέφθηκε τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου, την Παρασκευή (15/09).

Η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας, Αναστασία Ιωσηφίδου, επισκέφθηκε την Πέμπτη (14/09), το Δασαρχείο, το ΕΚΑΒ και την ΟΕΒΕ Καβάλας.

Το πρωί της Τρίτης (12/09), η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας, Αναστασία Ιωσηφίδου, επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, ενώ το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας, μέλος του οποίου είναι και η ίδια.

Η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας, Αναστασία Ιωσηφίδου, επισκέφθηκε την Τετάρτη (06/09), την Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου.

Η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας, Αναστασία Ιωσηφίδου, επισκέφθηκε τη Δευτέρα (04/09) την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας.

Η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας Αναστασία Ιωσηφίδου και η δημοτική παράταξη “Ώρα Δημιουργίας” ανακοίνωσαν 20 νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας Αναστασία Ιωσηφίδου είχε συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη την Πέμπτη (03/08). Συζητήθηκαν οι προοπτικές ανάπτυξης του Δήμου Καβάλας και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, αλλά και θέματα που αφορούν τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Αντίπαλο συνδυασμό για τη διεκδίκηση του Δήμου Καβάλας, τον οποίο δεν θέλησε να κατονομάσει, καταγγέλλει ότι βρίσκεται πίσω από την ψευδή δήλωση απόσυρσης του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Γιώργου Δαλακούρα από το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού της «Ώρα Δημιουργίας» η Αναστασία Ιωσηφίδου.

Δώσαμε από τα έδρανα της αντιπολίτευσης, τη μάχη για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων του Δήμου στην ακτή της Καλαμίτσας. Διαβεβαιώνουμε τον λαό της Καβάλας ότι θα πράξουμε το ίδιο μετά τις προσεχείς εκλογές, από την θέση πια της διοίκησης, όχι πλέον για την κυριότητα, την οποία θεωρούμε δεδομένη, αλλά για την αξιοποίηση της, στα πρότυπα μιας σύγχρονης τουριστικής παραλίας, ελεύθερης σε όλους”, αναφέρει σε ανακοίνωση της η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας Αναστασία Ιωσηφίδου, μετά τις εξελίξεις αναφορικά με την άσκηση έφεσης κατά της ΕΤΑΔ, για το θέμα κυριότητας της ακτής Καλαμίτσας.

Ο Περικλής Τελίδης, δημοτικός σύμβουλος Καβάλας με την παράταξη της Δήμητρας Τσανάκα και εκ νέου υποψήφιος με την παράταξη της Αναστασίας Ιωσηφίδου, μίλησε στον KavalaNews 102,8 και τον Τάσο Αποστολίδη. Ο κ. Τελίδης ανέφερε μεταξύ άλλων “προχωράμε μόνοι μας δεν θα συνεργαστούμε με τον κ. Κλειτσιώτη”.

Η Αναστασία Ιωσηφίδου με ανακοίνωση της ενημέρωσε πως η συνεργασία με τον Ντίνο Κλειτσιώτη για κοινό ψηφοδέλτιο για τις δημοτικές εκλογές χάλασε.

H επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ώρα Δημιουργίας” Αναστασία Ιωσηφίδου, σε ανακοίνωση της αναφέρει χαρακτηριστικά πως πρέπει να σταματήσει ο εμπαιγμός των πωλητών της λαϊκής αγοράς.

Η δημοτική παράταξη “Ώρα Δημιουργίας” ανακοίνωσε τους πρώτους δώδεκα υποψηφίους της για τις δημοτικές εκλογές του 2023.

H δημοτική παράταξη “'Ωρα Δημιουργίας” με ανακοίνωση της αναφέρει μεταξύ άλλων, πως μια μεγάλη μερίδα δημοτών θα κληθεί να καταβάλει “νταβατζιλίκια” για μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα.