Ομοσπονδία γονέων και κηδεμόνων περιφέρειας Α.Μ.Θ.

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας Γονέων ΑΜΘ, εκφράζει με ανακοίνωση του, την συμπαράστασή του στους εκπαιδευτικούς των ΣΕΠΕ Καβάλας, Ξάνθης και Δράμας και της Α΄ ΕΛΜΕ Έβρου, που καλούνται σε γραπτή απολογία την Παρασκευή 20 Μαρτίου στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο, στην Κομοτηνή. 

H Ομοσπονδία Γονέων & Κηδεμόνων μαθητών της περιφέρειας ΑΜΘ κάνει κάλεσμα προς όλους, για να συμμετάσχουν το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στα συλλαλητήρια που θα γίνουν σε πόλεις της ΑΜΘ, για τη συμπλήρωση 3 χρόνων από την τραγωδία των Τεμπών.

Η Ομοσπονδία Γονέων μαθητών της περιφέρειας ΑΜΘ, κάνει κάλεσμα για τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που θα γίνουν την Παρασκευή 7 Μαρτίου σε όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, για την τραγωδία των Τεμπών.

Η Ομοσπονδία γονέων & κηδεμόνων μαθητών Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, αναφέρουν σε ανακοίνωση τους πως οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού για την αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού, απέχουν από τις πραγματικές αιτίες που γεννούν και αναπαράγουν το φαινόμενο μέσα και έξω από τα σχολεία, καθώς μέτρα αντιμετώπισης δεν είναι ούτε οι ανώνυμες καταγγελίες, ούτε η αύξηση των ποινών.

Καλή σχολική χρονιά εύχεται η Ομοσπονδία γονέων και κηδεμόνων μαθητών περιφέρειας Α.Μ.Θ.