Οδική ασφάλεια

Έργα που θα γίνουν στο Νομό Καβάλας για την οδική ασφάλεια παρουσίασε ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστος Μέτιος, σε ειδική ημερίδα που διοργάνωσε η Περιφέρεια στην Ξάνθη, την Πέμπτη (07/09).

Τον μηνιαίο απολογισμό στα θέματα Οδικής Ασφάλειας ανακοίνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. 

 Νέα χρηματοδότηση ύψους 2.400.000€ για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας έλαβε ο Δήμος Παγγαίου.

  

Τοποθέτηση του υποψήφιου δημάρχου Καβάλας, Μάκη Παπαδόπουλου, σχετικά με τα προβλήματα οδικής ασφάλειας. 

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που συνέβησαν, κατά τη διάρκεια του μηνός Ιουλίου του 2019, στην εδαφική αρμοδιότητα των νομών Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας. 

Στα πλαίσια της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης όσον  αφορά την οδική ασφάλεια σε περιοχές γύρω από σχολικά συγκροτήματα το Τ.Ε.Ε Ανατολικής Μακεδονίας διοργανώνει σχετική εσπερίδα την Τετάρτη  8 Νοεμβρίου 2017  και ώρα 17:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ-ΑΜ (Βότση 2, Καβάλα)  με θέμα : «ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ- Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ»

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που συνέβησαν, κατά τη διάρκεια του μηνός Σεπτεμβρίου του 2017, στην εδαφική αρμοδιότητα των νομών Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά – αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα. 

Δείτε τα spot της Ελληνικής Αστυνομίας για την οδική ασφάλεια. Δείτε και προβληματιστείτε. Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξετε συνήθειες στον τρόπο που οδηγείτε για να προστατέψετε εσάς και τους γύρω σας;