Νομαρχιακή Επιτροπή

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την ανάδειξη νέας Νομαρχιακής Επιτροπής και τη συγκρότησή της σε σὠμα, η νέα Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Καβάλας έχει ως εξής:

Σε κοινοβουλευτική παρέμβαση για το εργατικό ατύχημα στα Λιπάσματα Καβάλας προχωρά του ΠΑΣΟΚ.

Σε διαδικασία συγκρότησης ψηφοδελτίου με «πάντρεμα» νέων και παλαιών προσώπων κινείται η νέα νομαρχιακή επιτροπή Καβάλας του ΠΑΣΟΚ.

582 λιγότεροι φοιτητές σε σχέση με πέρυσι εισάγονται στο Διεθνές Πανεπιστήμιο στην Καβάλα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. 

Οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στην Καβάλα ξεκινώντας τις διαδικασίες για το συνέδριο του κόμματος το οποίο θα πραγματοποιηθεί όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες προχώρησαν τις προηγούμενες ημέρες στην ανάδειξη νέων οργάνων στις οργανώσεις μελών και στην Νομαρχιακή επιτροπή. 

 

Ολοκληρώθηκαν οι εσωκομματικές διαδικασίες στον ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας για την ανάδειξη νέας Νομαρχιακής Επιτροπής. 

 

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή της οργάνωσης μελών Ανατολικής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη της νέας νομαρχιακής επιτροπής. 

 

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Καβάλας.Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

Στα πλαίσια της έκδοσης της κάρτας μέλους του Κινήματος Αλλαγής, ενημερώνουμε όσους δεν θέλουν να την εκδώσουν μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης members.kinimaallagis.gr μπορούν να προσέρχονται με την ταυτότητά τους στο Γραφείο μας στην Πλατεία Καπνεργάτη