Τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λιγκ σήμερα, με το ενδιαφέρον κυρίως να εστιάζεται στο ποιες ομάδες θα τερματίσουν στη πρώτη 6άδα για τα πλέι-οφ. Φυσικά, η δράση δε σταματάει στην Ευρώπη, με πολλά ματς να διεξάγονται στα κορυφαία πρωταθλήματα.

 

Μάθε τα πάντα για την novibet live.

 

Θα αποφύγουμε να μπλέξουμε με τα… μέρη μας και θα πάμε στην Ισπανία και τη Λα Λίγκα. Εκεί, η φορμαρισμένη Μπαρτσελόνα θα ταξιδέψει στο Αλικάντε και στην έδρα της Έλτσε, προσπαθώντας να μείνει σταθερά στη πρώτη 4άδα.

 

ΕΛΤΣΕ: Μόνο κακή δε μπορεί να πει κάποιος πως είναι η σεζόν για την Έλτσε. Οι περισσότεροι από τους μπουκ έδιναν την ομάδα από την επαρχία της Βαλένθια ως ένα από τα φαβορί για υποβιβασμό, όμως το σύνολο του Ροντρίγκεθ όχι μόνο δεν είναι πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά έχει και ένα +7 που αφήνει μερικά περιθώρια απωλειών. Σημαντικό ρόλο σε αυτή την καλή διαφορά έχει παίξει η παρουσία της ομάδας εντός έδρας, εκεί όπου έχει 5 νίκες και μόλις 2 ήττες. Φυσικά, το ματς κόντρα στη Μπαρτσελόνα έχει πολύ υψηλό επίπεδο δυσκολίας, όμως όλοι θα δώσουν το κάτι παραπάνω. Τιμωρημένος ο Γκαμπάου, εκτός οι βασικοί Μπίγκας και Παλάσιος. 

 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Εκεί που όλα έδειχναν πως η Μπαρτσελόνα θα έκανε τη χειρότερη χρονιά της μετά από πάρα πολλά χρόνια, οι προσθήκες του Ιανουαρίου μαζί με την αγωνιστική βελτίωση ελέω Τσάβι, έχουν βάλει τους «μπλαουγκράνα» μέσα στη πρώτη τετράδα, ενώ υπάρχει αισιοδοξία πως η ομάδα μπορεί να φτάσει μέχρι και τον τελικό του Γιουρόπα. Οι Καταλανοί «τρέχουν» ένα ρεκόρ 15 σερί αήττητων αγώνων (στα 90 λεπτά), ενώ έχουν 3 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, με 4 γκολ μέσο όρο στην επίθεση. Πηγαίνουν στο Έλτσε με στόχο να επεκτείνουν το σερί τους και ο Τσάβι σκέφτεται ένα μίνι ροτέισον, καθώς ακολουθεί Ευρωπαϊκό ματς. Εκτός μένουν οι γνωστοί Φάτι, Ουμτιτί, Μπαλντέ και Σέρχι Ρομπέρτο.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μοιράζει «τεσσάρες» το τελευταίο διάστημα η Μπαρτσελόνα και δείχνει πως είναι ικανή να φτάσει μέχρι τέλους με νίκες. Η Έλτσε δύσκολα θα βάλει εμπόδια στους Καταλανούς, παρότι εντός έδρας είναι αρκετά ανταγωνιστική. Θα πάρουμε το διπλό με το over 1.5 στο 1.67 της Novibet.