Ροή Ειδήσεων

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Καβάλας, Χρήστος Ποτόλιας ζητά η συναυλία της Στρατιωτικής Ακαδημίας των ΗΠΑ να ενταχθεί ως έκτακτο θέμα στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι τέσσερις λαμπαδηδρόμοι που θα έχουν την τιμή να μεταφέρουν την Ολυμπιακή Φλόγα εντός των ορίων του Δήμου Παγγαίου είναι:

Δημόσια παρέμβαση για το θέμα που έχει προκύψει με τις Αποθήκες Μεταλλείων στα Λιμενάρια, έκανε ο πρώην δήμαρχος Θάσου Κώστας Χατζηεμμανουήλ.

«100 χρόνια ΤΕΕ: εκατό χρόνια σχεδιάζουμε την Ελλάδα του αύριο. Και συνεχίζουμε»

Ένα συγκινητικό πέταγμα χαρταετού από μία ταινία-διαμάντι του ελληνικού κινηματογράφου

Μεταβολή αναμένεται να παρουσιάσει την Τρίτη (19/03), ο καιρός στον Νομό Καβάλας.

Την Καθαρά Δευτέρα (18/03), έγινε καρναβαλική παρέλαση στα Λιμενάρια της Θάσου.

Την Κυριακή (17/03), η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας γνώρισε εκτός έδρας ήττα με 81-66 από τον Όλυμπο Κορδελιού, για την 20η αγωνιστική της National League 2.

Την Καθαρά Δευτέρα (18/03) τίμησαν οι Καβαλιώτες έξω από το αθλητικό κέντρο “Αλεξάνδρα Δήμογλου” στην Καλαμίτσα.

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Δράκος, με ανάρτηση του έκανε κάλεσμα για συζήτηση στα μέλη της ΝΔ, ενόψει των ευρωεκλογών, ενώ αναφέρθηκε και στην πολιτική του πορεία τονίζοντας μεταξύ άλλων πως “δεν πορεύτηκα με προσωπική ατζέντα και δεν έκανα τους αγώνες των μελών μας εφαλτήριο για την έμμισθη συνεργασία υβριστών της παράταξης”.

γράφει ο

Κώστας Παπακοσμάς

Το καρναβάλι Ποταμιάς Θάσου έγινε την Κυριακή (17/03), με άφθονο γλέντι, δωρεάν κρασί και… “πικάντικο” περιεχόμενο.

Ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας (18/03), υπήρξε εκδήλωση στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, με παραδοσιακούς χορούς και σαρακοστιανά εδέσματα.

Τη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους στα πετρέλαια εκφράζει το Σωματείο Οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων Καβάλας.

Εκατοντάδες Καβαλιώτες και επισκέπτες της πόλης ήταν καλεσμένοι στο Carnival Shopping party που διοργάνωσαν ο Δήμος Καβάλας, η περιφερειακή ενότητα, το Επιμελητήριο και ο Εμπορικός Σύλλογος.

Όταν το ρολόι δείξει 03:00 π.μ. θα γυρίσουμε τους δείκτες μία ώρα μπροστά για να δείξει 04:00π.μ. σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Η 20η αγωνιστική της Α2 μπάσκετ γυναικών διεξήχθη τo διήμερο (16-17/03).

Ανησυχούν οι κάτοικοι της Καλλιράχης για το αν το χωριό τους θα έχει νερό το καλοκαίρι ή εάν θα αντιμετωπίσουν και φέτος τα ίδια προβλήματα που αντιμετώπισαν και πέρυσι με τις περικοπές στην υδροδότηση μέσα στην καρδιά της τουριστικής σεζόν.

Η 27η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής διεξήχθη το Σάββατο (16/03).

Σελίδες