Ροή Ειδήσεων

Να σημειωθεί ότι στα παράκτια και σε πεδινά πολύ κοντά σε ορεινούς όγκους τις πρώτες βραδινές ώρες η θερμοκρασία θα πέφτει με αργούς ρυθμούς (εντός της πόλης ενίοτε θα μένει αμετάβλητη σε πολύ υψηλά επίπεδα).

Στους εισαγγελείς του πληκτρολογίου, όπως τους ονομάζει, απαντά ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καβάλας και ειδικότερα σε όσους σχολιάζουν αρνητικά τα έργα που γίνονται στην πλατεία Καπνεργάτη. 

Τη μικρή παραλία κάτω από το παλιό Νοσοκομείο οι Καβαλιώτες τη γνωρίζουν καλά και ιδιαιτέρως οι κάτοικοι της Αγίας Βαρβάρας.

Ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών της Υπηρεσίας Ύδρευσης θα διακοπεί η παροχή νερού την Τρίτη 16-07-2024 από ώρα 08:30 έως 11:30 στα οικοδομικά τετράγωνα που περικλείονται από τις οδούς:

Η Καβαλιώτισσα σεφ Μαρία Παπανικολάου και η Λέσχη Ποντίων Καβάλας συμμετείχαν στη συνάντηση παράδοσης Κρήτη και Πόντος.

Στις παρεμβάσεις για τη βελτίωση της διοικητικής διαδικασίας ώστε να μην παρατηρούνται καθυστερήσεις στην έκδοση ή ανανέωση των αδειών διαμονής των νόμιμων μεταναστών, αναφέρθηκε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νίκος Παναγιωτόπουλος, μιλώντας νωρίτερα στη Βουλή.

Στις φλόγες τυλίχθηκε αυτοκίνητο στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού κοντά στο πευκοδάσος των Πεντακοσίων, το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Ιουλίου 2024.

Ο Έλληνας ερμηνευτής, Αντώνης Ρέμος, δίνει ραντεβού στην Καβάλα, στο Δημοτικό Στάδιο Ανθή Καραγιάννη, την Παρασκευή 19 Ιουλίου.

Στον Όλυμπο ανέβηκαν 5 μεταμοσχευμένοι και 2 γιατροί για να δείξουν ότι «τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο» όπως αναφέρει η Ρεγγίνα Μακέδου σε ανάρτησή της στο Facebook.

Αγανακτισμένοι είναι οι επαγγελματίες στην Κεραμωτή με την κατάσταση των κουνουπιών.

Για την πυρασφάλεια και τις υψηλές θερμοκρασίες που αναμένονται στην Καβάλα, μιλά σε ανάρτησή του ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Καβάλας, Αλέξης Γούλας.

Τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής 14 Ιουλίου 2024, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Καβάλας ότι ένας 80χρονος άνδρας, Βούλγαρος υπήκοος, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη παραλία Καριανής Καβάλας.

Οι εγγραφές για την ΔΩΡΕΑΝ φιλοξενία παιδιών ανέργων ή αυτοαπασχολουμένων ή εργαζομένων μητέρων στον ιδιωτικό τομέα, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του προγράμματος ΕΣΠΑ.

Στη γραφική Ηρακλείτσα μας φιλοξενεί αυτή τη φορά ο φακός από ψηλά του Simon Kranz. Όπως λέει ψηλά βουνά και γαλαζοπράσινα νερά συνθέτουν το τοπίου του χωριού.

Δέκα άτομα ελληνικής καταγωγής συνελήφθησαν στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη την τελευταία εβδομάδα για χρήση και διακίνηση ναρκωτ

Την Κυριακή 14 Ιουλίου γιορτάστηκαν στο Παλαιοχώρι του δήμου Παγγαίου τα «ΤΣΑΝΙΑ». Τις εκδηλώσεις διοργανώνει κάθε χρόνο ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιοχωρίου.

Ένα περιστατικό με μια μικρής έκτασης πυρκαγιά που λίγο έλειψε να επεκταθεί, χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν περίοικοι και παραθεριστές στην περιοχή της Αλυκής.

Τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Ελευθερούπολης επισκέφθηκε με ομάδα δημοτικών συμβούλων η επικεφαλής της παράταξης «Ξεκινάμε!» του Δήμου Παγγαίου, Μαρία Βαρύτη.

Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Ιουλίου 2024 η πρώτη και η δεύτερη παράσταση «Όρνιθες» του Αριστοφάνη, στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων.

Σελίδες