Νίκος Κεχαγιάς

Όπως λέει στόχος του είναι το φεστιβάλ μπάρμπεκιου να γίνει θεσμός και να διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Βύρωνα όπου βρίσκεται το κρεοπωλείο.

Στο monobala.gr και τον Θεόφιλο Ψυχογιό, μίλησε ο τεχνικός του Νέστου Χρυσούπολης, Νίκος Κεχαγιάς, ξετυλίγοντας το κουβάρι της φετινής επιτυχημένης χρονιάς, ενώ έκανε αναφορά για την επόμενη μέρα και το ενδεχόμενο συμμετοχής στη νέα Super League 2.

Ο ΑΟ Καβάλα νίκησε με 1-0 τον Νέστο Χρυσούπολης για την 29η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, την Κυριακή (31/03), και κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Super League 2. Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία ΕΔΩ. Οι πανηγυρισμοί κόσμου και παικτών ΕΔΩ.

Φεστιβάλ μπάρμπεκιου διοργανώνει σήμερα το βράδυ Τετάρτη 19 Ιουλίου στις 20:00 η Κρεαταγορά Κεχαγιάς στην περιοχή του Βύρωνα.

Ο Νέστος Χρυσούπολης ανακοίνωσε πως στον πάγκο της ομάδας θα παραμείνουν οι Νίκος Κεχαγιάς και Κώστας Προδρομίτης ως προπονητής και βοηθός προπονητή αντίστοιχα.

Στη νέα προσπάθεια που κάνει η ομάδα του ΑΟ Ξάνθης ο Νίκος Κεχαγιάς θα είναι ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου.

Τις γευστικές δημιουργίες του Νίκου Κεχαγιά για τις ημέρες των γιορτών παρουσιάζει ο Στάθης Χαρπαντίδης.

"Εγώ προσωπικά δεν έχω ανοίξει ποτέ μου Κυριακή εκτός τον εορτών", σχολιάζει στον KavalaNews102,8 ο κρεοπώλης Νίκος Κεχαγιάς κληθείς να μιλήσει για την απόφαση να ανοίξουν τελικά τα καταστήματα την Κυριακή 6 Νοεμβρίου.

Στην Καβάλα βρέθηκε ο Ηλίας Μαμαλάκης με αφορμή την παρουσίαση του νέου του βιβλίου αποδεχόμενος παράλληλα την πρόσκληση του Νίκου Κεχαγιά. Ξεναγήθηκε στην πόλη και γεύτηκε εδέσματα που τον ενθουσίασαν.