Ναζιανζός Ν. Καρβάλης

Την Κυριακή (28/01), ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης θα διεξάγει ένα αναπτυξιακό ποδοσφαιρικό τουρνουά, με νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από όλη τη χώρα.

Το πάρκο στην παραλία Νέας Καρβάλης και το πλαστικό γήπεδο 5×5 γέμισε με αθλητές των ακαδημιών του Ναζιανζού Νέας Καρβάλης, οι οποίοι προχώρησαν σε καθαρισμό του χώρου στηρίζοντας έτσι εθελοντικές εκστρατείες καθαριότητας.

Τρία νέα ποδοσφαιρικά ταλέντα του Ναζιανζού Νέας Καρβάλης, θα παρακολουθήσει η ομάδα του ΠΑΟΚ, στα γήπεδα του ΠΑΟΚ Mundialito αλλά και στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Ο Βασίλης Γρηγοριάδης είναι ο νέος προπονητής των ακαδημιών του Ναζιανζού Ν. Καρβάλης.

“Στόχος να υπάρχει υγεία στον όμιλο του Ναζιανζού, τα παιδιά να κάνουν παρέες. Στα Κ8 και Κ10 να χαίρονται το ποδόσφαιρο, να πλάθεται ο χαρακτήρας τους και μετά τα Κ12 να μαθαίνουν τις θέσεις τους και κάποια παιδιά που έχουν ταλέντο να εξελίσσονται, είπε μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και προβολής των ακαδημιών και της ανδρικής ομάδας του Ναζιανζού Νέας Καρβάλης, Γιάννης Σεφέρογλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Αποστόλη Μπαμπατζίκο και τον KavalaNews 102,8.

Ο Ναζιανζός Νέας Καρβάλης σε ανακοίνωση του, παρουσιάζει τις προτάσεις του για τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων στα τμήματα υποδομής.

Ο Νικόλας Σεφέρογλου είναι 11,5 ετών και είναι ποδοσφαιριστής του Ναζιανζού Νέας Καρβάλης και φέτος αγωνίζεται με την Κ12 της ομάδας.

Μία νέα συνεργασία άρχισαν οι ακαδημίες του Βύρωνα Καβάλας και του Ναζιανζού Νέας Καρβάλης, τη Δευτέρα (28/08).

Η ομάδα του Ναζιανζού Νέας Καρβάλης ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου ποδοσφαιριστή Γιώργου Γαλαζούλα, ενώ ενημέρωσε και για τα φιλικά προετοιμασίας της.

Μία νέα συνεργασία άρχισαν την Παρασκευή (28/07) οι ομάδες του ΑΟ Καβάλα και του Ναζιανζού Νέας Καρβάλης.

Το Σάββατο (03/06) θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Καρβάλης αναπτυξιακό μίνι τουρνουά ποδοσφαίρου. Το τουρνουά το διοργανώνει η ακαδημία του Ναζιανζού Νέας Καρβάλης και έχει τίτλο "Ευ Αγωνίζεσθαι".

Μία αναμέτρηση για τη Β’ φάση του Κυπέλλου Καβάλας είχαμε το μεσημέρι της Τετάρτης (18/01).

Μία μεγάλη νίκη με 6-0 πέτυχε ο Ναζιανζός Ν. Καρβάλης απέναντι στον Πανιώνιο Ξεριά για την 3η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣ Καβάλας.