Νάσος Ηλιόπουλος

Τη συμπαράστασή του στον δίκαιο, όπως τον χαρακτήρισε, αγώνα των απολυμένων των Λιπασμάτων Καβάλας εξέφρασε, για μία ακόμα φορά, ο βουλευτής Α’ Αθηνών με τη Νέα Αριστερά, Νάσος Ηλιόπουλος

Με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος Νέα Αριστερά, Νάσο Ηλιόπουλο, είχαν σωματεία εργαζομένων των πετρελαίων και των λιπασμάτων στην Καβάλα.

Κριτική στην κυβέρνηση για τις απολύσεις στα πετρέλαια και στα λιπάσματα άσκησε από την Καβάλα το μεσημέρι της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Νέα Αριστερά Νάσος Ηλιόπουλος.

Στην Καβάλα θα βρίσκεται ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου.

Στο κεντρικό μαγκαζίνο του KavalaNews 102,8 και στον Ευριπίδη Ταρασίδη μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Νάσος Ηλιόπουλος, με αφορμή το κίνημα των ελεύθερων παραλιών και την σχετική ερώτηση που κατατέθηκε με πρωτοβουλία του. 

«Σήμερα αποκαλύπτεται η νέα απάτη Μητσοτάκη με το power pass και τα δήθεν 600 ευρώ», τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

«Το πρώτο που πρέπει να κάνει η κυβέρνηση είναι να σταματήσει να λέει ψέματα για την πορεία της πανδημίας. Δεν γίνεται να λένε συνεχώς ότι πάμε καλά και χθες να πεθαίνουν 104 άνθρωποι», είπε μιλώντας στον KavalaNews 102.8 ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος.