Μιχάλης Αμοιρίδης

Έμμεσες αλλά αιχμηρές αναφορές στον αντιπεριφερειάρχη της διοίκησης Μέτιου, Μιχάλη Αμοιρίδη, αφήνει σε ανάρτησή του ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη Τοψίδη, Μιχάλης Λυχούνας.

Την σιγουριά του σχετικά με τα στοιχεία που δείχνουν αύξηση των αφίξεων στην ΑΜ-Θ διατύπωσε, μιλώντας στον Ευριπίδη Ταρασίδη στον KavalaNews 102.8, o Μιχάλης Αμοιρίδης.

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022 στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ανατολικής Μακεδονίας στην Καβάλα με τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών Μιχάλη Αμοιρίδη.

Ο Μιχάλης Αμοιρίδης ανακοίνωσε πως στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος με το συνδυασμό του Χρήστου Μέτιου.

O πρόεδρος του φορέα για την προώθηση και διαχείριση του τουριστικού προορισμού ΑΜΘ (Destination Management Organisation - DMO) Μιχάλης Αμοιρίδης, δήλωσε πως από τον Φεβρουάριο θα υπάρξουν δύο επιπλέον πτήσεις στη γραμμή Καβάλα - Αθήνα.

«Στοίχημα η εμπλοκή του ιδιωτικού τουριστικού τομέα με τον Οργανισμό. Αποσπασματικές προσπάθειες δεν προσφέρουν αποτέλεσμα», δηλώνει στον KavalaNews 102,8 ο Μιχάλης Αμοιρίδης.

Αρχίζει η διαδικασία για τη συγκρότηση Οργανισμού Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού ΑΜΘ. Επικεφαλής με απόφαση του περιφερειάρχη ο Μιχάλης Αμοιρίδης

γράφει ο 

Μιχάλης Αμοιρίδης

 

«Δεν είναι η ώρα να δηλώνουμε ξανά αιφνιδιασμένοι αλλά είναι η ώρα για νέο ξεκίνημα» αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθη

Συνάντηση με τον ανεξάρτητο περιφερειακό σύμβουλο Ξάνθης Μιχάλη Αμοιρίδη είχε ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέ

Το παρόν μου είναι στην περιφέρεια με τα θέματα της οποίας ασχολούμαι, είπε στον KavalaNews 102,8 ο περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Αμοιρίδης με αφορμή την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη Τοψίδη. 

Ανεξαρτητοποιήθηκε με σημερινή του δήλωση από την παράταξη «Περιφερειακή Σύνθεση» ο περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Αμοιρίδης. Πρόκειται για την τέταρτη ανεξαρτητοποίηση περιφερειακού συμβούλου από την παράταξη Τοψίδη ενώ στο συνδυασμό παραμένουν 12 εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι. 

«Η δήλωση του Μιχάλη Αμοιρίδη έρχεται να αποτυπώσει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τη νέα πραγματικότητα.

Κλίμα ενότητας και συσπείρωσης  επιχειρεί να φέρει ο περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης, Μιχάλης Αμοιρίδης μεταξύ των στελεχών της Νέ

Τον δρόμο για την επιστροφή στην κανονικότητα δείχνουν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Θάσου και Ξάνθης, Μαρία Πολυμέρου και Μιχάλης Αμοιρίδης

"Είναι αργά για δάκρυα … γνώριζαν αλλά δεν έκαναν τίποτα!  Τα λέγαμε αλλά εισπράτταμε  ειρωνεία και απαξίωση Οι ευθύνες βαρύνουν τους αρμόδιους της περιφερειακής διοίκησης", ανεφέρει σε ανακοίνωσή του ο περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη Τοψίδη Μιχάλης Αμοιρίδης. 

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστου Μέτιου, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η φιλόλογος Αλεξάνδρα Γκουλιάμα από την Αλεξανδρούπολη ορίζεται άμισθη ειδική σύμβουλος της Περιφέρειας ΑΜΘ σε θέματα Παιδείας

Την ικανοποίησή του για τη δημοπράτηση των έργων που αφορούν στην κατασκευή δικτύου διανομής φυσικού αερίου στις πόλεις της Ξάνθης, της Δράμας, της Αλεξανδρούπολης και της Κομοτηνής και λίγο αργότερα σε Καβάλα και Ορεστιάδα.εξέφρασε ο περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Αμοιρίδης.

Επιστολή προς τον περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο απέστειλε ο περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη Περιφερειακή Σύνθεση Μιχάλης Αμοιρίδης με την οποία ζητά να ληφθεί μέριμνα για τα παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής με αφορμή τη διανομή δωρεάν μασκών στα σχολεία.

Η κρίση που διανύουμε, χρειάζεται τήρηση των οδηγιών, η μάχη των ανθρώπων της υγείας και της πολιτικής προστασίας θα συνεχισθεί. Η σκέψη μας στα θύματα και τους αρρώστους και η εκτίμηση μας δεδομένη στα στελέχη που εργάζονται από οποιοδήποτε πόστο  για την προσπάθεια αυτή

Συνωστισμός δημιουργήθηκε σήμερα Κυριακή 29 Μαρτίου σε αίθουσα του Δήμου Μύκης στη Σμίνθη στη διάρκεια σύσκεψης με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας  Νίκο Χαρδαλιά για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή του Εχίνου λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού.

Ερώτηση με θέμα τον κάθετο άξονα ελληνοβουλγαρικών συνόρων – Ξάνθης κατέθεσαν περιφερειακοί σύμβουλοι στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. 

 

γράφει ο 

Μιχάλης Αμοιρίδης

πρώην αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ΑΜΘ & περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης

 

Τις αντιδράσεις περιφερειακών συμβούλων έχει προκαλέσει η απόφαση του περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου να αναθέσει σε ιδιώτη από την Καβάλα την προβολή των δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος στην ΑΜΘ στο Facebook ένα έργο για το οποίο η Περιφέρεια θα καταβάλει το ποσό των 19.500 ευρώ

Νέα επίθεση στον αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Κώστα Αντωνιάδη εξαπέλυσε ο προκάτοχός του Μιχάλης Αμοιρίδης και αυτή τη φορά για τα «ταξίδια αναψυχής» στο εξωτερικό.

Σελίδες