μετανάστες διακινητής

Την Πέμπτη (29/02) συνελήφθη ένας διακινητής μεταναστών στην Καβάλα. Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι το όχημα που οδηγούσε είχε κλαπεί στη Θεσσαλονίκη. 

Μία καταδίωξη που άρχισε στην Εγνατία οδό ολοκληρώθηκε στο κέντρο της Καβάλας, την Τρίτη (31/10).

Συνελήφθη την Τετάρτη (31/08) στην Καβάλα, ένας διακινητής που οδηγούσε αυτοκίνητο που είχε κλαπεί στην Αττική και μετέφερε παράνομα στη χώρα 9 μετανάστες.

Το Σάββατο (19/08), συνελήφθη στην Εγνατία οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης, ένας διακινητής που οδηγούσε αυτοκίνητο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή και μετέφερε παράνομα στη χώρα τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Συνελήφθη την Τρίτη (08/08) στην Καβάλα, ένας αλλοδαπός διακινητής που μετέφερε παράνομα στη χώρα δύο μη νόμιμους μετανάστες.

Το βράδυ της Τετάρτης (05/07), συνελήφθη στην Εγνατία οδό Καβάλας - Θεσσαλονίκης, ένας αλλοδαπός διακινητής, διότι μετέφερε με το αυτοκίνητο του παράνομα στη χώρα πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Την Παρασκευή (30/06) σε επαρχιακή οδό της Καβάλας, συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής, διότι μετέφερε παράνομα στη χώρα με το αυτοκίνητο του 9 μη νόμιμους μετανάστες.

Tη Δευτέρα (26/06), για μία ακόμη ημέρα, είχαμε σύλληψη στην Καβάλα για διακινητή μη νόμιμων μεταναστών.

Το βράδυ της Παρασκευής (23/06), στην Εγνατία οδό Ξάνθης - Καβάλας, συνελήφθη ένας άνδρας, καθώς μετέφερε παράνομα στη χώρα τρεις μη νόμιμους μετανάστες.

Την Τρίτη (20/06), συνελήφθη στην Εγνατία οδό Ξάνθης - Καβάλας, ένας άνδρας που με το αυτοκίνητο του μετέφερε παράνομα πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Συνελήφθη το Σάββατο (17/06), σε Επαρχιακή οδό της Καβάλας, ένας άνδρας, διότι μετέφερε δύο μη νόμιμους μετανάστες.

Συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης (15/06), δύο διακινητές στην Εγνατία οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης, που μετέφεραν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Συνελήφθη την Δευτέρα (05/06) στην Εγνατία οδό Ξάνθης - Καβάλας, ένας διακινητής που μετέφερε με το αυτοκίνητo του πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Την Κυριακή (28/05) συνελήφθη σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς του τμήματος διαχείρισης μετανάστευσης Καβάλας, ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Το χρονικό διάστημα διάστημα από τις 29 Απριλίου έως και την 1η Μαΐου συνελήφθησαν στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη 5 διακινητές που προωθούσαν στη χώρα μη νόμιμους μετανάστες.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. το περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου, όταν ΙΧ φορτηγό, που οδηγούσε 57χρονος μεταφέροντας παράνομα 17 μετανάστες, προσέκρουσε σε περίφραξη οικίας, με συνέπεια να ανατραπεί.