μένουμε σπίτι

Το ίδιο μοτίβο ανισοκατανομής, αδικιών και αποκλεισμών που ακολουθήθηκε στα πανελλαδικής εμβέλειας ή κυκλοφορίας ΜΜΕ, αναφορικά με την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» -που στην πορεία έγι

 ΚΙΝΑΛ Καβάλας: Τα αμείλικτα ερωτήματα για την Κυβέρνηση παραμένουν και πρέπει να απαντηθούν χωρίς άλλη καθυστέρηση. Γιατί άραγε κρύβουν τα ποσά που έδωσαν στο κάθε μέσο; Προφανώς φοβούνται ότι θα αποκαλυφθούν και θα εκτεθούν.

Το Φεστιβάλ Δράμας αγαπά τα παιδιά και στις πρωτόγνωρες αυτές συνθήκες εγκλεισμού, τους προσφέρει τη δυνατότητα να δουν online μια σειρά ταινιών μικρού μήκους που δημιούργησαν μαθητές όλων των ηλικιών στο πλαίσιο του ετήσιου Διεθνούς Μαθητικού Διαγωνισμού Ταινιών Μικρού Μήκους.

Αν και κυκλοφόρησε το 1986, σήμερα, πιο επίκαιρος από ποτέ, ο Λουκιανός Κηλαηδόνης και το “Θα Κάτσω Σπίτι” αποτέλεσαν έμπνευση για πολλούς που εκφράζονται μέσα από τη μουσική. «Θα Κάτσω Σπίτι, 2020»

Το δικό του διαφορετικό μήνυμα δίνει ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας και επικεφαλής της παράταξης «Τόπος της Ζωής μας» Μάκης Παπαδόπουλος, με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λο