μεικτές ΕΠΣΚ

Η Κ14 της ΕΠΣ Καβάλας ηττήθηκε με 4-0 από την Κ14 της ΕΠΣ Ηπείρου στα Γιάννενα, την Τετάρτη (03/04).

Την Πέμπτη (21/03), έγινε η κλήρωση της φάσης των 16, του πρωταθλήματος προεπιλογής της ΕΠΟ με τις μικτές ομάδες των ΕΠΣ.

Με μία μεγάλη πρόκριση επιστρέφει από την Αλεξανδρούπολη η μικτή ομάδα Κ-16 της ΕΠΣ Καβάλας, αφού για την 5η αγωνιστική του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων πέτυχε σπουδαία νίκη, που της εξασφάλισε την παρουσία της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του πρωταθλήματος προεπιλογής της ΕΠΟ διεξήχθη την Τετάρτη (07/02).

Τη νικηφόρα πορεία τους συνέχισαν οι μικτές ομάδες Κ-14 και Κ-16 της ΕΠΣ Καβάλας, που

Η 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του πρωταθλήματος Προεπιλογής της ΕΠΟ, διεξήχθη την Τετάρτη (17/01).

Η Κ14 της ΕΠΣ Καβάλας πέτυχε μια μεγάλη νίκη με 0-6 επί της Κ14 της ΕΠΣ Ξάνθης, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος προεπιλογής της ΕΠΟ.

Με ανακοίνωση της η ΕΠΣ Καβάλας, ευχαριστεί τον γιατρό Θεόδωρο Μήτρα, καθώς βοήθησε ποδοσφαιριστή της Μικτής Κ-16 της ΕΠΣΚ, σε σοβαρό τραυματισμό που είχε στο φιλικό με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

Την Τετάρτη (22/11), στις 18:30 το απόγευμα στο Κοκκινόχωμα, θα διεξαχθεί φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και την Μικτή Καβάλας Κ16.

Η ΕΠΣ Καβάλας ενημέρωσε πως οι επόμενες προπονήσεις των μικτών ομάδων Κ14 και Κ16 θα γίνουν στο γήπεδο “Κωτσάλου”, στις 10 και 12 Οκτωβρίου.

Η ΕΠΣ Καβάλας ενημέρωσε πως οι νέες προπονήσεις των μικτών ομάδων Κ16 και Κ14, θα γίνο

Η ΕΠΣ Καβάλας ανακοίνωσε πως τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου θα γίνει η πρώτη προπόνηση προεπιλογής ποδοσφαιριστών για τις μικτές ομάδες στο γήπεδο των Πηγών.

“Είμαι χαρούμενος που θα έχουμε ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα, όταν βγαίνω εκτός νομού Καβάλας, μου λένε τι γίνεται εκεί στην Καβάλα και έχετε τόσο δυνατές ομάδες. Γίναν μεταγραφές και οι ομάδες έχουν δυναμώσει”, ανέφερε μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, Γιώργος Πριονίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Αποστόλη Μπαμπατζίκο και στην εκπομπή “3ο ημίχρονο”, του KavalaNews 102,8.

Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα έδωσαν οι δύο ομάδες Κ-15 και Κ-17 της ΕΠΣ Καβάλας, ξεπερνώντας το εμπόδιο της ΕΠΣ Θράκης στην Κομοτηνή και έβαλαν πλώρη για την

Την τελευταία τους προπόνηση, πριν τους σημαντικούς αγώνες με την ΕΠΣ Θράκης, πραγματοποίησαν την Καθαρά Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές των ομάδων Κ-15 και Κ-17 της ΕΠΣ Καβάλας στις εγκ