Μεγάλη Λέσχη

Το Σάββατο (28/07) στη Μεγάλη Λέσχη της Καβάλας, άρχισαν οι αγώνες του 32ου Open «Βασίλης Θεοδωρίδης» (Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά), που φιλοξενεί περισσότερους από 400 σκακιστές από όλο τον κόσμο.

Ημερίδα διοργανώνει το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Τμήμα ΑΜΘ, με θέμα «Ο Ρόλος των Μηχανικών στη Στεγαστική Αποκατάσταση  των Προσφύγων στην Καβάλα».

Η ετήσια καλοκαιρινή συναυλία του Ωδείου Νεάπολις, με τίτλο "Καλοκαιρινές Νότες", διεξήχθη στην αίθουσα της Μεγάλης Λέσχης Καβάλας, το απόγευμα του Σαββάτου (17/06).

Η ετήσια καλοκαιρινή συναυλία του ωδείου Νεάπολις, με τίτλο "Καλοκαιρινές Νότες", θα διεξαχθεί στην αίθουσα της Μεγάλης Λέσχης το Σάββατο (17/06), στις 18:00 το απόγευμα.

Την Τρίτη (23/05) στη Μεγάλη Λέσχη έγινε ένα ρεσιτάλ πιάνου για 4 χέρια από τους Δημήτρη Παπαχαραλάμπους και Γιώργο Κεχαϊδη.

Μέχρι και αύριο Σάββατο 6 Μαΐου θα διαρκέσει ο διεθνής διαγωνισμός ελαιολάδου που φέτος πραγματοποιείται στην Καβάλα στη μεγάλη Λέσχη.

Ο Σύλλογος Εθελοντών κατά του Kαρκίνου Ν. Καβάλας (ΣΕΚΚ) και το Ωδείο «Νεάπολις» σας προσκαλούν σε μια βραδιά κλασικής μουσικής.

Εξειδικευμένο Σεμινάριο με θέμα την «Εξοικονόμηση Ενέργειας στα Κτίρια» στη Μεγάλη Λέσχη Καβάλας.

Το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας κλείνει φέτος 85 χρόνια “ζωής” και από τις 27 έως τις 30 Απριλίου, θα διεξαχθούν εορταστικές εκδηλώσεις στη Μεγάλη Λέσχη.

Το απόγευμα της Τετάρτης (19/04) έγινε στη Μεγάλη Λέσχη, η παρουσίαση του βιβλίου του Συλλόγου Μικρασιατών Καβάλας “Προσφύγων ρίζες - Μνήμες και Μαρτυρίες Εν Καβάλα 1922 - 1924”. 

Στην παρουσίαση του βιβλίου «Προσφύγων Ρίζες» - Μνήμες & Μαρτυρίες, καλεί τους ενδιαφερόμενους ο Μικρασιατικός Σύλλογος Καβάλας.

Μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου θα διαρκέσει στο ισόγειο της Μεγάλης Λέσχης η τρισδιάστατη έκθεση με Playmobil που αναπαριστά τα αρχαία κτίρια του Λιμένα της Θάσου. 

Η επιτυχημένη έκθεση του Αναστάσιου Μπίλια «Η αρχαία Θάσος αλλιώς», μετά τη Θάσο έρχεται και στην Καβάλα.

Τη Δευτέρα (27/03) στις 20:30 στη Μεγάλη Λέσχη, ο Αργύρης Μπακιρτζής θα ερμηνεύσει Γιώργο Κωστογιώργη.

Έκθεση μαθητών γυμνασίων και λυκείων Καβάλας - δείτε που και μέχρι πότε θα λειτουργήσει

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Σπύρου Αλεξίου «Μεγάλη Ιδέα, Από τους εθνικούς μύθους στη φωτιά της Σμύρνης».

Οι καθηγητές του Ωδείου “Νεάπολις έδωσαν μία εξαιρετική συναυλία την Κυριακή (12/02) στην αίθουσα της Μεγάλης Λέσχης, με πολύ κόσμο να παρακολουθεί την όμορφη εκδήλωση.

 

Έκθεση δημιουργίας ρούχων με τίτλο "Υφαίνοντας Στιγμές" πρόκειται να πραγματοποιηθεί το τριήμερο από την Πέμπτη 2 έως το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 στο ισόγειο της Μεγάλης Λέσχης.

Εκδήλωση με θέμα τις αναπτυξιακές προοπτικές της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και το ρόλο της οργανωμένης Κοινωνίας των Πολιτών διοργάνωσε τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Καβάλας.

Πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 19 Ιανουαρίου, τα εγκαίνια της έκθεσης της έκθεσης ζωγραφικής της Προέδρου του Ροταριανού Ομίλου "ΝΕΣΤΟΣ", Κορίνας Γκουλούση.

Στις (23/01) η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων θα πραγματοποιήσει εκδήλωση σε συνεργασία με τη Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. και την Ο.Κ.Ε. με θέμα την προοπτική ανάπτυξης στην Π.Ε.Καβάλας. Μετά την εκδήλωση θα γίνει κοπή βασιλόπιτας στο Cafe Chocolat.

Μύθοι και αλήθειες για το πιο δημοφιλές θέαμα, τηλεοπτικό και μη, της κάθε Πρωτοχρονιάς. Πώς εξασφαλίζονται τα εισιτήρια, που θα μεταδοθεί στην Καβάλα, η σχέση του κτιρίου με την Καβάλα...  

Το περιοδικό της Στέγης «νέο Υπόστεγο» και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» σας προσκαλούν την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου και ώρα 18.30 στη Μεγάλη Λέσχη σε ένα ταξίδι στο δωδεκαήμερο παρέα με Έλληνες συγγραφείς.

Το απόγευμα της Πέμπτης (22/12), η ομάδα "Οι Παραμυθάδες", με τη συμμετοχή πολλών μικρών παιδιών, δημιούργησε επιτραπέζια παιχνίδια που αφορούν χριστουγεννιάτικα παραμύθια.

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου θα παρουσιαστούν στην Μεγάλη Λέσχη στις 19:00, οι νέοι τόμοι των “Θασιακών”, που είναι γεμάτοι με την ιστορία της Θάσου.

Σελίδες