Lucy

Το ξενοδοχείο “Lucy” της Καβάλας, κλείνει την 1η Απριλίου του 2024, 48 χρόνια “ζωής”, με τη σελίδα του ξενοδοχείου να κάνει σχετική ανάρτηση στα social media.

Στην Καβάλα, θα βρεθεί για τέσσερις ημέρες το ευρωπαϊκό πρόγραμμα nZEB Roadshow με δωρεάν εκδηλώσεις και εξειδικευμένα εργαστήρια για το κοινό αλλά και για εξειδικευμένους μηχανικούς, τεχνικούς και φοιτητές σχετικά με τα Κτίρια Σχεδόν Μηδενικής Κατανάλωσης Ενέργειας.

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος η διεύθυνση του ξενοδοχείου Lucy καλωσόρισε τον νέο χρόνο με τον δικό της μοναδικό και πρωτότυπο τρόπο. Σχηματίζοντας το 2022 με τα φώτα των δωματίων τον αριθμό 2022. 

Με ένα πρωτότυπο τρόπο και χρησιμοποιώντας τον φωτισμό των δωματίων η διοίκηση του ξενοδοχείου LUCY σχηματίζει τη λέξη LOVE (αγάπη) τιμώντας με αυτό τον τρόπο την ημέρα που είναι αφιερωμένη στους ερωτευμένους τη 14η Φεβρουαρίου.

Με έναν εντυπωσιακό τρόπο το ξενοδοχείο Lucy στην Καβάλα αποχαιρετά το 2020 και υποδέχεται το 2021. 

 

Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ καλεί τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση  που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21/01/2020  και ώρα 14:00 στο ξενοδοχείο Lucy με θέματα..

Οι λάτρεις του Instagram και εν δυνάμει influencers είχαν την δυνατότητα να συναντηθούν και να γνωριστούν από κοντά στο 1ο instameetup που διοργανώθηκε το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στην πόλη της Καβάλας.

Τις δικές της «Ημέρες Καριέρας» διοργανώνει για ένα διήμερο, από την Παρασκευή 7 έως και το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, η εταιρία Ι.Σαράντης Α.Ε. Πρόκειται για την εταιρία που διαχειρίζε

 

Tο μέλλον της Ευρώπης και η πρόταση rescEU για αναβάθμιση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας βρέθηκαν στο επίκεντρο  της ομιλίας του Ευρωπαίου Επιτρόπου Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων, Χρήστου Στυλιανίδη.

 

Το Lucy Art Residency διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά στην Καβάλα, από 14 ως 28 Ιουνίου.