Λιμένας Θάσου

Ολοκλήρωσε τα δρομολόγια του στην γραμμή Κεραμωτή - Λιμένας Θάσου και αντιστρόφως το F/B ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ της Thassoslink ενώ έδωσε την σκυτάλη στο ΝΙΚΗΤΗΣ .

Την Τρίτη 3 Μαρτίου 2020 πραγματοποιήθηκε στο ΓΕ.Λ Λιμένα - σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Σχολείου - παρουσίαση σεναρίου φωτιάς και οι τρόποι αντιμετώπισής της, ενημέρωση για την πυρασφάλεια και βιωματική προσέγγιση των πρώτων βοηθειών για την περίπτωση που παραστεί ανάγκη.

Κατασβέστηκε πριν από λίγο η φωτιά που ξέσπασε σήμερα το πρωί Τετάρτη 31 Ιουλίου σε οικία στον Λιμένα της Θάσου. Η πυροσβεστική υπηρεσία Θάσου αντιμετώπισε αμέσως το περιστατικό σβήνοντας τη φωτιά που προκλήθηκε από την κουζίνα του σπιτιού. 

Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση του Λιμενικού Σώματος και αλιέων της Θάσου για τον εντοπισμό του 57χρονου ψαρά Γιώργου Χαλκιώτη από τον Λιμένα ο οποίος αγνοείται από το πρωί της Τρίτης 19 Μαρτίου που πήγε για ψάρεμα με τη βάρκα του. 

Πέντε κρούσματα κλοπών σημειώθηκαν σύμφωνα με το αστυνομικό Τμήμα Θάσου τα ξημερώματα της Τρίτης 9 Αυγούστου στο κέντρο του Λιμένα. Όπως έχουν καταγγείλει μέχρι τώρα τα θύματα ο δράστης ή οι δράστες μπήκαν στα σπίτια από ανοιχτά παράθυρα και πραγματοποιήσαν μικροκλοπές