Λιμάνι Καβάλας

Την Πέμπτη (23/11) υπεγράφη η παραχώρηση του προβλήτα Φίλιππος Β΄ του λιμανιού της Καβάλας, μεταξύ της κοινοπραξίας International Port Investments Kavala και του ΤΑΙΠΕΔ. Δείτε περισσότερα για την επένδυση ΕΔΩ.

Την Πέμπτη (23/11) υπεγράφη η παραχώρηση του προβλήτα Φίλιππος Β΄ του λιμανιού της Καβάλας, μεταξύ της κοινοπραξίας International Port Investments Kavala και του ΤΑΙΠΕΔ

Την Πέμπτη (23/11) θα "πέσουν" οι υπογραφές για την παραχώρηση του προβλήτα Φίλιππος Β΄ του λιμανιού της Καβάλας, μεταξύ της κοινοπραξίας International Port Investments Kavala και του ΤΑΙΠΕΔ, σύμφωνα με το moneyreview.gr.

Στη Βουλή φέρνουν το θέμα της μείωσης των οργανικών θέσεων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας και των Λιμενικών Αρχών υπαγωγής του βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με πρωτοβουλία της βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Κατερίνας Νοτοπούλου.

Από τον βυθό του λιμανιού της Καβάλας ανασύρθηκε το πρωί της Τρίτης (07/11), η περγκοτέντα που παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους που έπληξαν την Καβάλα, το πρωί του Σαββάτου (04/11).

Το μεσημέρι του Σαββάτου (12/08), μία γυναίκα που οδηγούσε ποδήλατο, για άγνωστους λόγους έπεσε μέσα στη θάλασσα στο κεντρικό λιμάνι της Καβάλας.

Την Παρασκευή (04/08), μέλη του πληρώματος του "AKRA PRINOS" (σκάφος που μεταφέρει εργαζόμενους στην εξέδρα των πετρελαίων της Καβάλας), είδαν έναν άντρα να έχει “κατεβάσει” την ελληνική σημαία και να έχει υψώσει τη βουλγαρική στο λιμάνι της Καβάλας.

Μετά το νέο φωτισμό στο λιμάνι της Καβάλας, η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, ενημερώνει για τις νέες εργασίες που γίνονται στο λιμάνι, με τις παρεμβάσεις που απομένουν για να ολοκληρωθεί το έργο να αφορούν την ολοκλήρωση των υπολοίπων σκυροδετήσεων στο στενό κομμάτι του μόλου και την τοποθέτηση των προσκρουστήρων που υπολείπονται, την τοποθέτηση ηλεκτρικών κιβωτίων και υδραυλικών παροχών σκαφών και τη διαγράμμιση του οδοστρώματος και τοποθέτηση ρυθμιστικών πινακίδων σήμανσης.

Το πρωί της Δευτέρας (05/06), ένας άνδρας έριξε στη θάλασσα στο λιμάνι της Καβάλας, έναν αδέσποτο σκύλο που είναι γνωστός στους κατοίκους της πόλης και έχει το όνομα Σπύρος.

Την Τρίτη (06/06) αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Καβάλας το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο “Seabourn Encore” της Seabourn Cruise Line.

Πλώρη για το λιμάνι του Λαυρίου έβαλε το SuperStar, ολοκληρώνοντας έτσι την ολιγοήμερη ακινησία του στα Αμπελάκια Σαλαμίνας.

Φωτογραφίες του Κώστα Σαραϊδάρη μας παρουσιάζουν από ψηλά τα δύο κρουαζιερόπλοια που έφτασαν στο λιμάνι της Καβάλας την Παρασκευή (26/05), φέρνοντας μαζί τους περισσότερους από 2000 επισκέπτες.

Πρόκειται για το Azamara Onward που κατέπλευσε πρώτο γύρω στις 6:30 τα ξημερώματα και το Vista που κατέπλευσε στο λιμάνι μετά από λίγη ώρα.

Το νέο βίντεο του Simon Kranz μας δείχνει το κρουαζιερόπλοιο MS Riviera που ήρθε την Παρασκευή (12/05) στην Καβάλα.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης «’Άδοντες καί Ψάλλοντες ἐν τῇ καρδίᾳ...», το πρωί της Δευτέρας (08/05) το Μουσικό σχολείο Πειραιά παρουσίασε την Μήδεια του Μποστ στο Λιμάνι της Καβάλας.

Στο 1ο Φόρουμ για την Αν. Μακεδονία - Θράκη «1st EAST MACEDONIA & THRACE FORUM» συμμετείχε ως ομιλήτρια η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη. 

Το εμπορικό λιμάνι της Καβάλας διερευνάται μεταξύ άλλων και για τη φιλοξενία μεγάλων πολεμικών πλοίων των ΗΠΑ λόγω βάθους σύμφωνα με το Βήμα.

Μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του Δημήτρη Μαυρίδη μας ταξιδεύει στο παρελθόν της πόλης της Καβάλας.

 

Έκλεισε η φετινή τουριστική περίοδος για τα κρουαζιερόπλοια στην Καβάλα το απόγευμα της Τρίτης 15 Νοεμβρίου με την άφιξη και αναχώρηση του Celestyal Crystal στο λιμάνι Απόστολος Παύλος.

Η Θεσσαλονίκη και η Καβάλα θα γίνουν λιμάνια εξόδου για όλα τα προϊόντα της νοτιοανατολικής Ευρώπης, επεσήμανε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής

Το κρουαζιερόπλοιο MV Balmoral που κατέφθασε στο λιμάνι της Καβάλας την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου και αναχώρησε το απόγευμα της ίδιας ημέρας βιντεοσκόπησε από ψηλά ο Simon Kranz.

Οι μεγάλες και πολυετείς προσπάθειες για επαναλειτουργία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιμένα Καβάλας, στέφθηκαν με επιτυχία σήμερα που κατέφτασε στο λιμάνι το Καβάλας

Σελίδες