Λιμάνι Καβάλας

Πλώρη για το λιμάνι του Λαυρίου έβαλε το SuperStar, ολοκληρώνοντας έτσι την ολιγοήμερη ακινησία του στα Αμπελάκια Σαλαμίνας.

Φωτογραφίες του Κώστα Σαραϊδάρη μας παρουσιάζουν από ψηλά τα δύο κρουαζιερόπλοια που έφτασαν στο λιμάνι της Καβάλας την Παρασκευή (26/05), φέρνοντας μαζί τους περισσότερους από 2000 επισκέπτες.

Πρόκειται για το Azamara Onward που κατέπλευσε πρώτο γύρω στις 6:30 τα ξημερώματα και το Vista που κατέπλευσε στο λιμάνι μετά από λίγη ώρα.

Το νέο βίντεο του Simon Kranz μας δείχνει το κρουαζιερόπλοιο MS Riviera που ήρθε την Παρασκευή (12/05) στην Καβάλα.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης «’Άδοντες καί Ψάλλοντες ἐν τῇ καρδίᾳ...», το πρωί της Δευτέρας (08/05) το Μουσικό σχολείο Πειραιά παρουσίασε την Μήδεια του Μποστ στο Λιμάνι της Καβάλας.

Στο 1ο Φόρουμ για την Αν. Μακεδονία - Θράκη «1st EAST MACEDONIA & THRACE FORUM» συμμετείχε ως ομιλήτρια η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη. 

Το εμπορικό λιμάνι της Καβάλας διερευνάται μεταξύ άλλων και για τη φιλοξενία μεγάλων πολεμικών πλοίων των ΗΠΑ λόγω βάθους σύμφωνα με το Βήμα.

Μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του Δημήτρη Μαυρίδη μας ταξιδεύει στο παρελθόν της πόλης της Καβάλας.

 

Έκλεισε η φετινή τουριστική περίοδος για τα κρουαζιερόπλοια στην Καβάλα το απόγευμα της Τρίτης 15 Νοεμβρίου με την άφιξη και αναχώρηση του Celestyal Crystal στο λιμάνι Απόστολος Παύλος.

Η Θεσσαλονίκη και η Καβάλα θα γίνουν λιμάνια εξόδου για όλα τα προϊόντα της νοτιοανατολικής Ευρώπης, επεσήμανε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής

Το κρουαζιερόπλοιο MV Balmoral που κατέφθασε στο λιμάνι της Καβάλας την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου και αναχώρησε το απόγευμα της ίδιας ημέρας βιντεοσκόπησε από ψηλά ο Simon Kranz.

Οι μεγάλες και πολυετείς προσπάθειες για επαναλειτουργία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιμένα Καβάλας, στέφθηκαν με επιτυχία σήμερα που κατέφτασε στο λιμάνι το Καβάλας

Μία απίστευτη ταλαιπωρία πέρασε οικογένεια που ήθελε να ταξιδέψει από το λιμάνι της Καβάλας για τη Θάσο.

«Πολλά τα ερωτήματα που προκύπτουν από την ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ για το Λιμάνι της Καβάλας. Σκόπιμη παραπληροφόρηση της τοπικής κοινωνίας ή δουλειές του ποδαριού από την Κυβέρνηση;» αναφέρουν σε κοινό δελτίο τύπου η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου και ο τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός.

Χίλια εννιακόσια πενήντα επτά κρουαζιερόπλοια και 1.316.662 επιβάτες αφίχθησαν στη χώρα μας το 2021, σύμφωνα με σημερινά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ένωση

ην Παρασκεευή 31 Δεκεμβρίου 2021 ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας μετέβησαν στο Λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος»  

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021 ΣΤΙΣ 8.30 μ.μ. 

ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

Έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες των επιβατών του καταμαράν Super Runner Jet που επικοινώνησαν με το kavalaNews για να διαμαρτυρηθούν για την πολύωρη καθυστέρηση της αναχώρησης του πλοίου από το λιμάνι της Καβάλας. Κανονικά το πλοίο ήταν να αναχωρήσει στις 16:00 ωστόσο μέχρι τις 18:30 παρέμενε στο λιμάνι με 450 άτομα επιβάτες και πλήρωμα καθώς και αυτοκίνητα. 

Όλοι έχουμε ανάγκη για διακοπές, ξεκούραση και να γεμίσουμε...

Ξεκίνησαν από την Π. Ε. Καβάλας οι εργασίες στο Λιμάνι της Καβάλας, προϋπολογισμού 1.250.000 ευρώ. Θα γίνουν επεμβάσεις στο οδόστρωμα και στο κρηπίδωμα του μόλου, θα τοποθετηθούν σύγχρονοι προσκρουστήρες, θα βελτιωθεί το οδικό δίκτυο του λιμανιού στη χερσαία ζώνη

Κατέπλευσε το μεσημέρι της Τετάρτης (24/4) η τορπιλάκατος του Πολεμικού Ναυτικού «Ξένος». 

 

Υπογράφηκε μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και την Ανάδοχο εταιρία με την επωνυμία «Μεγκλή Κονστράξιον Ανώνυμη Τεχνική Τουριστική Εμποροβιομηχανική και Εργοληπτική Εταιρία με

Σελίδες