λαθρομετανάστες

Την Παρασκευή (30/06) σε επαρχιακή οδό της Καβάλας, συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής, διότι μετέφερε παράνομα στη χώρα με το αυτοκίνητο του 9 μη νόμιμους μετανάστες.

Tη Δευτέρα (26/06), για μία ακόμη ημέρα, είχαμε σύλληψη στην Καβάλα για διακινητή μη νόμιμων μεταναστών.

Συνελήφθη το Σάββατο (17/06), σε Επαρχιακή οδό της Καβάλας, ένας άνδρας, διότι μετέφερε δύο μη νόμιμους μετανάστες.

Συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης (15/06), δύο διακινητές στην Εγνατία οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης, που μετέφεραν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Συνελήφθη την Δευτέρα (05/06) στην Εγνατία οδό Ξάνθης - Καβάλας, ένας διακινητής που μετέφερε με το αυτοκίνητo του πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Δραματικές ήταν οι στιγμές στην αστυνομική επιχείρηση έρευνας και διάσωσης μεταναστών, που είχαν εγκλωβιστεί σε παρέβρια πλημμυρισμένη περιοχή. Οι μετανάστες είχαν εγκλωβιστεί σε λοφίσκο του πλημμυρισμένου κάμπου, στην περιοχή των Πετράδων Έβρου.

Ζημιές στο Κέντρο Κράτησης Μεταναστών προκάλεσε, σύμφωνα με την αστυνομία, ένας 39χρονου υπήκοος Αλγερίας. Το περιστατικό είναι ενδεικτικό της έντασης που επικρατεί.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (12-3-2015), η αστυνομική επιχείρηση έρευνας και διάσωσης τεσσάρων (4) μεταναστών, που είχαν εγκλωβιστεί σε νησίδα του ποταμού Έβρου, λόγω της αυξημένης στάθμης των υδάτων.

Συνελήφθη στις 31-1-2015 το μεσημέρι, στον βόρειο κόμβο Σουφλίου της Εθνικής Οδού Αρδανίου – Ορμενίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρού