Λαϊκή Αγορά Καβάλας

Ο βουλευτής Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης, είχε συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα, με τους δύο άντρες να συζητούν για τα προβλήματα της Ιχθυόσκαλας Καβάλας καθώς και των παραγωγών και των εμπόρων των λαϊκών αγορών.

H επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ώρα Δημιουργίας” Αναστασία Ιωσηφίδου, σε ανακοίνωση της αναφέρει χαρακτηριστικά πως πρέπει να σταματήσει ο εμπαιγμός των πωλητών της λαϊκής αγοράς.

Την ερχόμενη Πέμπτη 23 Μαρτίου αντί για το Σάββατο 25 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν οι λαϊκές αγορές στην Καβάλα και συγκεκριμένα στο πάρκο του Φαλήρου και την Καλαμίτσα λόγω της εθνικής επετείου.

Μία προσπάθεια των μεγαλεμπόρων και των σούπερ μάρκετ να εισχωρήσουν στις λαϊκές αγορές και να εκτοπίσουν τους μικρούς παραγωγούς και μικροεπαγγελματίες, χαρακτηρίζει με ανακοίνωση της, το νέο νόμο για τις λαϊκές αγορές η Λαϊκή Συσπείρωση. 

Εικόνες συνωστισμού αλλά και μη τήρησης των μέτρων στη λαϊκή αγορά της Καβάλας παρατηρήθηκαν το περασμένο Σάββατο, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Κώστα Αντωνιάδη.

 

Από το… μάτι του κορωνοϊού δεν γλιτώνουν ούτε οι λαϊκές αγορές. Έτσι, έμποροι και παραγωγοί αλλάζουν το πρόγραμμά του και προσαρμόζονται σε νέα δεδομένα.

 

Την Πέμπτη 13 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η Λαϊκή Αγορά της Καβάλας αντί του Σαββάτου 15 Αυγούστου λόγω της γιορτής του Δεκαπενταύγουστο