κρουαζιερόπλοιο

Με την παρουσία του γνώριμου, λόγω της συχνής παρουσίας του στο λιμάνι, Riviera έκλεισε χθες η περίοδος αφίξεων των κρουαζιερόπλοιων στην Καβάλα για το 2023.

Λίγο πριν τις 7:00 το πρωί της Παρασκευής 10/11 κατέπλευσε στο λιμάνι της Καβάλας προερχόμενο από τον Πειραιά, το κρουαζιερόπλοιο Riviera.

Στο λιμάνι της Καβάλας κατέπλευσε το πρωί της Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου το κρουαζιερόπλοιο «EVRIMA». Πρόκειται για ένα πολυτελές και εντυπωσιακό πλοίο με σημαία Μάλτας.

Το κρουαζιερόπλοιο «MS Sirena», που έφτασε στο λιμάνι της Καβάλας το πρωί του Σαββάτου 15 Ιουλίου 2023, βιντεοσκόπησε από ψηλά ο Simon Kranz.

Στο λιμάνι της Καβάλας θα βρεθεί το νεότερο κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας Celestyal, “Celestyal Journey”. 

Την βραδινή άφιξη του κρουαζιερόπλοιου «Νήσος Σάμος» στο Λιμάνι της Καβάλας βιντεοσκόπησε ο Τρύφωνας Κατσιούρας.

Την Τρίτη (06/06) αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Καβάλας το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο “Seabourn Encore” της Seabourn Cruise Line.

Φωτογραφίες του Κώστα Σαραϊδάρη μας παρουσιάζουν από ψηλά τα δύο κρουαζιερόπλοια που έφτασαν στο λιμάνι της Καβάλας την Παρασκευή (26/05), φέρνοντας μαζί τους περισσότερους από 2000 επισκέπτες.

Νωρίς νωρίς το πρωί της Δευτέρας 22 Μαΐου 2023, αναμένεται στο κεντρικό λιμάνι της Καβάλας το κρουαζιερόπλοιο Star Flyer.

Αναλυτικό πίνακα με τα συνολικά στοιχεία αφίξεων και επιβατών για τις κρουαζιέρες στην Ελλάδα έδωσε στη δημοσιότητα η Ένωση Λιμένων Ελλάδος.

Έκλεισε η φετινή τουριστική περίοδος για τα κρουαζιερόπλοια στην Καβάλα το απόγευμα της Τρίτης 15 Νοεμβρίου με την άφιξη και αναχώρηση του Celestyal Crystal στο λιμάνι Απόστολος Παύλος.

Το drone του Simon Kranz για ακόμη μια φορά πάνω από το λιμάνι της Καβάλας. Το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal φαίνεται μαγευτικό με την ανατολή του ηλίου.  Ο ίδιος εξηγεί:

Το κρουαζιερόπλοιο Seven seas Explorer που κατέπλευσε στο λιμάνι της Καβάλας το Σάββατο 1 Οκτωβρίου κατέγραψε η κάμερα και το drone του Simon Kranz.

Το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο Seven Seas Voyager κατέπλευσε το πρωί της Δευτέρας 13 Ιουνίου στο λιμάνι της Καβάλας. Το πλοίο δέχεται 680 επιβάτες και 469 άτομα πλήρωμα.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας 21 Μαρτίου έφτασε στο λιμάνι της Καβάλας το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για το 2022. Πρόκειται για το «Europa» με 136 επιβαίνοντες από τη Γερμανία. 

To κρουαζιερόπλοιο Azamara Journey αναμένεται την Κυριακή 31 Οκτωβρίου εκτός απρόοπτου να καταπλεύσει στο λιμάνι της Καβάλας για δεύτερη και τελευταία φορά για φέτος κλείνοντας την σύντομη περίοδο κρουαζιέρας για το 2021 σύμφωνα με το Kavala Port News.

Ιδιαίτερα θερμή ήταν η υποδοχή που επιφύλαξε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» στους επιβάτες και στο πλήρωμα

Το πρωί της Πέμπτης 23/9 το  Mega Yacht - Cruise Ship  C/S SEADREAM II της SEADREAM YACHT CLUB κατέπλευσε στο λιμάνι της Καβάλας, προερχόμενο από την Σκιάθο.