κλοπή μηχανής

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή δίκυκλων σε βάρος ενός άνδρα Ελληνικής καταγωγής.

Συνελήφθησαν την 4-2-2022 το βράδυ στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας, δύο ημεδαποί, διότι προηγουμένως είχαν αφαιρέσει μία δίκυκλη μοτοσικλέτα που ήταν σταθμευμένη σε σημείο της πόλης. 

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο κλοπές δίκυκλων μοτοσικλετών, που διαπράχθηκαν την 19/20-2-2021 και την 22/23-4-2021 στην Καβάλα. 

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 1 κλοπή φορτηγού, 1 κλοπή μοτοσικλέτας και 1 κλοπή ποδηλάτου, που διαπράχθηκαν την 18-2-2020 στο νομό Καβάλας

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, κλοπή δίκυκλου μοτοποδηλάτου, που διαπράχθηκε, την 20/21-1-2020 στη Νέα Καρυά Καβάλας.

Συνελήφθη την 16-11-2019 το βράδυ, σε επαρχιακή οδό της Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 21χρονος αλλοδαπός διότι το απόγευμα της ίδιας ημέρας αφαίρεσε ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο από χωριό της Καβάλας.

Συνελήφθη την 13-11-2019 το απόγευμα, σε χωριό της  Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 22χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε το πρωί της ίδιας ημέρας μετέβη σε επιχείρηση και αφαίρεσε τρία εξαρτήματα δίκυκλης μοτοσικλέτας.

Εξιχνιάστηκαν 41 κλοπές δίκυκλων και 9 κλοπές από επιχειρήσεις, τετελεσμένες και σε απόπειρα, στο νομό Καβάλας. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 18χρονου ημεδαπού. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα  Ασφαλείας Καβάλας

Συνελήφθη στις 3-10-2019 το βράδυ, στην Καβάλα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, ένας 18χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Συνελήφθησαν βραδινές ώρες της 19/20-8-2019, στις Κρηνίδες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας, δύο (2) ημεδαποί, ένας 22χρονος και μία 31χρονη, διότι επιχείρησαν να αφαιρέσουν από αύλειο χώρο οικίας στις Κρηνίδες

Συνελήφθησαν χθες (2-8-2019) το μεσημέρι, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, δύο ημεδαποί, ηλικίας 23 και 20 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, κατοχή ναρκωτικών, εξύβριση και αντίσταση κατά περίπτωση. 

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, που διαπράχθηκε το μεσημέρι της 6-7-2019, στην Καβάλα.

Βρέθηκε τελικά ο κλέφτης της μηχανής που είχε κλαπεί από το τον Άγιο Αθανάσιο στις 25 του περασμένου Απρίλη. Ο δράστης ετών 31 είχε πάει στον ιδιοκτήτη της μηχανής ετών 48 ο οποίος την πουλούσε, με το πρόσχημα ότι σκοπεύει να την αγοράσει. Ο δράστης ζήτησε από τον ιδιοκτήτη της μηχανής να την οδηγήσει για λίγο προκειμένου να τη δοκιμάσει

Συνελήφθησαν την 10-7-2016 τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 26 και 25 ετών, διότι αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από την πόλη της Καβάλας μία δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, που διαπράχθηκε, την 13-2-2016 το μεσημέρι, σε χωριό της Καβάλας.Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 18 και 16 ετών, για κλοπή

Συνελήφθη την 8-6-2016, το απόγευμα, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 39χρονος ημεδαπός, διότι   αποπειράθηκε να αφαιρέσει, από την πόλη της Καβάλας,  μια δίκυκλη μοτοσικλέτα, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του, καθόσον έγινε αντιληπτός από περιοίκους και ακινητοποιήθηκε από προστρέξαντες αστυνομικούς

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν οι σκελετοί από τα τέσσερα (4) αφαιρεθέντα δίκυκλα, οι οποίοι κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Σημειώνεται ότι ο 19χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

 

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, κλοπή δίκυκλου μοτοποδηλάτου, που διαπράχθηκε, την 8/9-1-2016, στην Καβάλα. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 17χρονου ημεδαπού για κλοπή