Κηπιά

Το κέρινο ομοίωμα του αγαπημένου ηθοποιού Δημήτρη Παπαμιχαήλ ολοκληρώθηκε και παίρνει την θέση του στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Θεόδωρου Κοκκινίδη στα Κηπιά Καβάλας. 

Την Κυριακή (21/01) ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτης Γιαννάκης, επισκέφθηκε το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Θεόδωρου Κοκκινίδη στα Κηπιά Καβάλας.

Ένα όμορφο αφιέρωμα στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων του Θεόδωρου Κοκκινίδη, στα Κηπιά Καβάλας, έκανε η Θένια Μυλωθρίδου και το thes.gr.

Ένα νέο βίντεο με τα δημιουργήματα του στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων στα Κηπιά Καβάλας παρουσίασε ο Θεόδωρος Κοκκινίδης.

Όπως εξομολογείται ο κ. Κοκκινίδης «Η ενασχόλησή μου με τη ζωγραφική με έκανε να αγαπήσω τα πορτραίτα. Στην εφηβεία είδα ένα αφιέρωμα σε ένα περιοδικό για το Μουσείο της Μαντάμ Τισό.

Τρίτη πυρκαγιά ανάμεσα σε Εξοχή και Κηπιά του Δήμου Παγγαίου εκδηλώθηκε μέσα σε λίγες ώρες το απόγευμα της Κυριακής 31 Ιουλίου. Μεγάλη η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και τέθηκε αμέσως σε έλεγχο.

Μαίνεται η φωτιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 2:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 28 Ιουλίου ανάμεσα στην Εξοχή και στα Κηπιά του Δήμου Παγγαίου κοντά στο όρος Σύμβολο.

Η Μαντώ Μαυρογένους είναι το νέο κέρινο ομοίωμα που φιλοτέχνησε ο Θόδωρος Κοκκινίδης και από σήμερα παίρνει θέση

Μετά τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και την Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα και ο θρυλικός Γεώργιος Καραϊσκάκης βρήκε τη θέση του στο … μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Θεόδωρου Κοκκινίδη στα Κηπιά Καβάλας, τιμώντας -με τον τρόπο αυτό- τη συμπλήρωση 200 ετών από την Εθνεγερσία του 1821. 
 

Ο Θεόδωρος Κοκκινίδης είναι ο εμπνευστής και ο ιδιοκτήτης του ελληνικού μουσείου κέρινων ομοιωμάτων που εδρεύει

Αρνείται τις κατηγορίες ο φερόμενος ως δράστης στην απόπειρα ανθρωποκτονίας που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (30/3) στα Κηπιά Καβάλας

Τραγικό θάνατο βρήκε το πρωί της Κυριακής  25χρονος κάτοικος Κηπιών Καβάλας όταν το τρακτέρ που οδηγούσε ανετράπη στην περιοχή του Ακροβουνίου.