καθαρισμός παραλίας

Άλλη μία εθελοντική δραστηριότητα πραγματοποιήθηκε επιτυχώς από τόν φυσιολατρικό συλλόγο Δήμου Παγγαίου PLANET σέ συνεργασία με τους Save your Hood καί την Δημοτική ενότητα Ελευθερών τού Δήμου Παγγαίου.

 

Ελάχιστος ήταν ο κόσμος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του πολιτιστικού συλλόγου Κηπούπολης & Καλαμίτσας για καθαρισμό της ακτής Καλαμίτσας.Η εθελοντική δράση ολοκληρώθηκε με λιγότερα από 20 άτομα

Τριάντα έξι μεγάλες σακούλες απορριμμάτων γέμισαν κατά τον καθαρισμό της παραλίας Ερασμίου κοντά στις εκβολές του Νέστου, στο Βόρειο Αιγαίο, στο πλαίσιο δράσης που οργανώθηκε από την Energean και Energean και τον Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Νέστου, Ισμαρίδας, Βιστωνίδας και Θάσου. 

Στο επίκεντρο βρίσκεται και πάλι η «ανοιχτή» υπόθεση της ακτής Καλαμίτσας. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Κηπούπολης Τάσο Κεσόγλου,τα μέλη δηλώνουν έτοιμα να αναλάβουν την καθαριότητα της παραλίας.

Η Energean ανταποκρίθηκε στην πρόκληση που απηύθυνε ο Δήμος Καβάλας για τον εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας Ραψάνης. Υπό την οργάνωση του Τμήματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, εργαζόμενοι της εταιρείας από την Αθήνα, την Καβάλα και το γεωτρύπανο EnergeanForce