καθαριότητα γειτονιές

Οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας, φρόντισαν για τον ευπρεπισμό κοινοχρήστων χώρων σε διάφορες γειτονιές της πόλης.

 

 Οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Καβάλας, φρόντισαν τις τελευταίες ημέρες για τον καθαρισμό των διαχωριστικών νησίδων στην οδό Ερυθρού Σταυρού, καθώς και για την περιποίηση των δέντρων και την απομάκρυνση των κλαδιών στις οδούς Ίωνος Δραγούμη, Κύπρου και Αβέρωφ.

 

Ξεκίνησε την Πέμπτη (19/11) υπό την επίβλεψη των υπευθύνων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Καβάλας η διαγράμμιση τμήματος της Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, το οποίο αποκαταστάθηκε προσφάτως από την ανάδοχο εταιρία, ενώ παράλληλα συνεχίστηκαν και οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Γαλλικής Δημοκρατίας.

 

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, παρουσία του Αντιδημάρχου Ποιότητας Ζωής, Κυριάκου Σταυρίδη, επιθεώρησε την Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020 τις παρεμβάσεις ευπρεπισμού που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας στην περιοχή Σίγμα, στο ρέμα της Καλαμίτσας και στο κέντρο της πόλης, απέναντι από την πλατεία Ελευθερίας.

 

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Καβάλας προχώρησαν την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020 στο πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων, στη συνοικία της Παναγίας.

 

Συνεχίζεται η καλοκαιρινή εξόρμηση του Δήμου Καβάλας στις γειτονιές της πόλης με σκοπό την αντιμετώπιση προβλημάτων που έχουν διαπιστωθεί σε αυτές και συγκεκριμένα όσο αφορά την καθαριότητα, το κλάδεμα, την αποκομιδή μεγάλων αντικειμένων