Κατερίνα Μπαταλογιάννη

Η Κατερίνα Μπαταλογιάννη μπορεί να μην επικράτησε στον τελικό του μεγαλύτερου μουσικού διαγωνισμού της χώρας, το “Voice”του ΣΚΑΪ, αλλά σίγουρα κέρδισε την αγάπη του κοινού. 

Τα κατάφερε η Κατερίνα Μπαταλογιάννη. Είναι στον τελικό του μεγαλύτερου μουσικού διαγωνισμού της χώρας, το "Voice”. 

 

Η Κατερίνα Μπαταλογιάννη είναι ένα βήμα πρίν από τον τελικό του μουσικου διαγωνισμού “Voice” του ΣΚΑΪ και με την στήριξη των τηλεθεατών, την Παρασκευή (5/2) θα κάνει το βήμα για τον μεγάλο τελικό. 

Ατέλειωτες είναι οι πρόβες για την Κατερίνα Μπαταλογιάννη η οποία την περασμένη Παρασκευή πέρασε στον ημιτελικό του μεγαλύτερου μουσικού σοόυ της ελληνικής τηλεόρασης το “Voice” (δες ΕΔΩ).

 

Η Καβαλιώτισσα Κατερίνα Μπαταλογιάννη πέρασε στον ημιτελικό του μεγαλύτερου μουσικού διαγωνισμού της Ελλάδας “The Voice” που μεταδίδεται από τον ΣΚΑΪ.

 

Τη στήριξη του κοινού για να προχωρήσει στην επόμενη φάση ζητά η Καβαλιώτισσα Κατερίνα Μπαταλογιάννη. Αύριο Παρασκευή 29 Ιανουαρίου μπαίνει στη μάχη των Live Cross Battles του The Voice of Greece.

Η Κατερίνα Μπαταλογιάννη με καταγωγή από τη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας ανέβηκε για μία ακόμα φορά το βράδυ της Παρασκευής (15/1) στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού του ΣΚΑΪ “The Voice” για την μάχη των “battles” και κατάφερε να πάρει το εισητήριο για την επόμενη φάση. 

 

Η Κατερίνα έχει επιλέξει ως coach τον Σάκη Ρουβά μετά "σκληρή" διεκδίκιση και από τον Πάνο Μουζουράκη, ενώ την παράσταση είχε κλέψει η γιαγιά της όταν προσέφερε στους κριτές παραδοσιακό γλυκό που έφτιαξε η ίδια.