καμάρες

Άγνωστοι έγραψαν συνθήματα με κόκκινη μπογιά στα τοιχώματα του παλιού υδραγωγείου της Καβάλας, τη Δευτέρα (15/04).

Το Φιλοζωικό σωματείο “Αίσωπος” με ανάρτηση του στα social media, ενημέρωσε πως βρέθηκαν δύο γάτες νεκρές στην οδό Πιπίνου στις Καμάρες, αναφέροντας πως είναι πολύ πιθανό να έχουν πεθάνει από φόλες.

Ένας νεαρός Ρομά ανέβηκε στις Καμάρες στην Καβάλα και απειλούσε να πέσει, το μεσημέρι της Πέμπτης (31/08).

Κυκλοφοριακό χάος επικρατούσε για αρκετή ώρα στο κέντρο της Καβάλας το απόγευμα της Τετάρτης 9 Αυγούστου. Είχε αποκλειστεί τμήμα της οδού Κουντουριώτου όση ώρα νεαρός άνδρας απειλούσε να πέσει στο κενό.

Το απόγευμα της Τετάρτης (09/08), ένας άνδρας ανέβηκε στις Καμάρες στην Καβάλα, απειλώντας ότι θα πηδήξει από το σημείο και θα αυτοκτονήσει.

Την Παρασκευή (26/05) αφέθηκε ελεύθερος ο 36χρονος Ρομά που κατηγορείται για τη φωτιά στο σπίτι στις Καμάρες την Τρίτη (23/05).

Το Υδραγωγείο της Καβάλας αποτελεί πραγματικό σημείο αναφοράς για την όμορφη πόλη της Μακεδονίας, κόβοντας στην ουσία την πόλη στα δύο. Ένα μνημείο που στέκει αγέρωχο στο πέρασμα του χρόνου, θυμίζοντας στους επισκέπτες της πόλης την πλούσια ιστορία του τόπου.

Το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης (12/04) η Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Καβάλας, με φόντο το υδραγωγείο της πόλης, παιάνισε πένθιμες μελωδίες από έργα κορυφαίων Ελλήνων και ξένων συνθετών. 

Στα 30 μέτρα πάνω από τις Καμάρες της Καβάλας «πέταξε» το drone του ο Θανάσης Ταβλαράκης. Πρόκειται για το πιο χαρακτηριστικό μνημείο της πόλης.

Την αύξηση των πόρων που διαθέτει η Περιφέρεια από το ΕΣΠΑ για τις εργασίες αποκατάστασης στις Καμάρες και τη διαμόρφωση του οικοπέδου Κρέη, στην

H όμορφη πόλη της Καβάλας κρύβει πραγματικούς θησαυρούς, με το Υδραγωγείο να αποτελεί και σημείο αναφοράς της.

Η Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Καβάλας, με φόντο το επιβλητικό παλιό υδραγωγείο της πόλης, παιάνισε το απόγευμα της Μεγάλης Τέταρτης 28 Απριλίου

Στο πλαίσιο της Μεγάλης Εβδομάδας η Φιλαρμονική του Δήμου Καβάλας το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης στις Καμάρες, τήρησε την παράδοση και παιάνισε πένθιμους

Η Καβάλα είναι ο επόμενος προορισμός μόλις επιτραπούν οι μετακινήσεις, αφού αποτελεί προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου. Ο Τάσος Δούσης εξηγεί γιατί κάποιος πρέπει να επισκεφθεί την πόλη. 

 

Αθίγγανος απειλούσε να πέσει από τις καμάρες. Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 5:00 το απόγευμα της Τετάρτης, 18 Μαΐου.  Στο σημείο συγκεντρώθηκε αστυνομική δύναμη που διέκοψε την κυκλοφορία.