ιερέας

Μία αδιανόητη δήλωση από ιερέα, με αφορμή την απόφαση στις ΗΠΑ για τις αμβλώσεις, κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας έντονες αντιδράσεις για το περιεχόμενό της.

Μια περίεργη υπόθεση με εκατέρωθεν μηνύσεις φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «Espresso», με πρωταγωνιστές έναν τρόφιμο γηροκομείου και έναν ιερέα που κατοικούν στην Καβάλα.

Viral έγινε ο πάτερ Νικόλαος Αλεξίου ο οποίος σε τηλεοπτική εκπομπή που προβλήθηκε στο TOPchannel της Κοζάνης αναλύει στο συνομιλητή του τα θετικά του εμβολιασμού ενώ ταυτόχρονα ακυρώνει τους αρνητές που όπως λέει επικαλούνται αστείες δικαιολογίες για να υπερασπιστούν όσα αναφέρουν. 

Τι λέει ο πατέρας του 24χρονου από την Κεραμωτή Καβάλας «Προσπαθώ να έρθω σε επαφή με τον ιερέα για να κάνουμε, από κοινού, ό,τι είναι δυνατόν ώστε να κυνηγήσουμε αυτόν τον άνθρωπο»

Συγκλονίζει ο ιερέας από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έχασε τη 14χρονη κόρη του, η οποία προσπαθούσε να απαλλαγεί από την παχ

Από την πλευρά του ο κ. Μπαταλογιάννης αρνείται ότι προχώρησε στην οποιαδήποτε καταγγελία κατά του ιερέα και των εργασιών που έκανε στο εκκλησάκι στη Ρέμβη για την επέκταση του αύλιου χώρου.