Χορτοκόπι

Σε παθολογικά αίτια οφείλεται ο θάνατος του κυνηγού από το Χορτοκόπι Παγγαίου, που άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο (9/1).

 

Κυνηγός τραυματίστηκε θανάσιμα το μεσημέρι του Σαββάτου 9 Ιανουαρίου σε ορεινή περιοχή στο Χορτοκόπι Παγγαίου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας γύρω στα 50 είχε πάει για κυνήγι με άλλους κυνηγούς και την ώρα που ετοιμαζόταν να πυροβολήσει ένα αγριογούρουνο

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε αργά το βράδυ της Παρασκευής 18/9/2020 σε δασική έκταση στους Αντιφιλίππους του δήμου Παγγαίου. 
 

Ο Π.Α.Σ. «ΠΟΝΤΟΣ» Χορτοκοπίου, διοργανώνει τον ετήσιο καλοκαιρινό χορό του, το Σάββατο 27 Ιουλίου 2019, στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου Χορτοκοπίου

Το ετήσιο μνημόσυνο για τις 350.000 αδικοχαμένες ψυχές του Ελληνισμού του Αλησμόνητου Πόντου θα τελέσει την ερχόμενη Κυριακή 20 Μαΐου 2018 ο πολιτιστικός σύλλογος «Πόντος» Χορτοκοπίου. 

O Σύλλογος Πόντος Χορτοκοπίου πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία, το Σάββατο 25 Ιουνίου, την ετήσια Πανήγυρη του "Αε Γιάννε" του Βαζελών στο Παλιό Χορτοκόπι.