χιονοπτώσεις

Ο επιτηρητής του μετεωρολογικού σταθμού Νέας Περάμου, Μάκης Ζουμπλιός, με ανάρτηση του, ενημερώνει για τις βροχοπτώσεις και τις χιονοπτώσεις που θα “χτυπήσουν” τη Βόρεια Ελλάδα τις επόμενες ημέρες.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ, προειδοποιώντας για βροχές, καταιγίδες, χιονοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους από αύριο, Τρίτη έως και την ερχόμενη Πέμπτη. 

 

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα πέρασε την Πέμπτη 8 Απριλίου η κακοκαιρία από το Νομό της Καβάλας είπε στον KavalaNews 102,8 ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Αντιπεριφέρειας Καβάλας Σταύρος Κιβράκης

Χιονόπτωση παρατηρείται από τις 13:30 και μετά στις παρυφές της Καβάλας και ιδιαίτερα στην περιοχή του περιφερειακού δρόμου πάνω από τις συνοικίες Ποταμουδίων και Δεξαμενής.

Ανακοίνωση με τον απολογισμό των παρεμβάσεων που έγιναν κατά τις προηγούμενες ημέρες στο νομό Καβάλας έδωσε στη δημοσιότητα η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας. 

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ στο νομό Καβάλας Σάββα Τακίδη έστειλε η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα με θέμα τις συνεχείς διακοπές στην ηλεκτροδότηση που συνεχίζουν