χάρτης πρόβλεψης πυρκαγιάς

Την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2023, σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς για το νομό Καβάλας και για το νησί της Θάσου προβλέπεται Δείκτης Επικινδυνότητας ‘‘3’’.

Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς στη Θάσο τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023.

«Ξέφυγαν» από τον κίνδυνο πυρκαγιάς η Καβάλα και η Θάσος σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης πυρκαγιάς που εξέδωσε το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Στο «3» βρίσκεται ο δείκτης επικινδυνότητας πρόκλησης πυρκαγιάς σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το πυροσβεστικό κλιμάκιο της Θάσου.

Σε πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς και στην κατηγορία επικινδυνότητας 4, θα βρίσκονται η Καβάλα και η Θάσος και την Τετάρτη 23 Αυγούστου.

Το πυροσβεστικό κλιμάκιο Θάσου με ανακοίνωση του ενημερώνει πως η Θάσος θα είναι σε υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς και την Τετάρτη (16/08), έχοντας δείκτη επικινδυνότητας 3.

Στο «3» βρίσκεται ο δείκτης επικινδυνότητας πρόκλησης πυρκαγιάς σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το πυροσβεστικό κλιμάκιο της Θάσου.

Στο «πορτοκαλί» βρίσκεται η Θάσος την Τρίτη 08 Αυγούστου 2023 σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, για την Καβάλα και το νησί της Θάσου προβλέπεται Δείκτης Επικινδυνότητας ‘‘3’’.

Στο "3" πρόκειται να είναι η Καβάλα και η Θάσος και την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς. 

Στο «3» βρίσκεται ο δείκτης επικινδυνότητας πρόκλησης πυρκαγιάς σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το πυροσβεστικό κλιμάκιο της Θάσου.

Την Πέμπτη 28/07/2022, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς για το νομό Καβάλας και για το νησί της Θάσου προβλέπεται Δείκτης Επικινδυνότητας ‘‘3’’. 

Την Τετάρτη 27/07/2022, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς για το νομό Καβάλας και για το νησί της Θάσου προβλέπεται Δείκτης Επικινδυνότητας ‘‘3’’. 

Για την Τρίτη 19/07/2022, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, για την Καβάλα και το νησί της Θάσου προβλέπεται Δείκτης Επικινδυνότητας ‘‘3’’.

Για τη Δευτέρα 18/07/2022, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, για την Καβάλα και το νησί της Θάσου προβλέπεται Δείκτης Επικινδυνότητας ‘‘3’’.

Το πυροσβεστικό κλιμάκιο Θάσου ενημερώνει πως την Κυριακή  25/07/2021, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, για το νησί της Θάσου προβλέπεται Δείκτης Επικινδυνότητας ‘‘3’’

Μεγάλη προσοχή απαιτείται από όλους καθώς για αύριο Πέμπτη 6 Αυγούστου ο δείκτης επικινδυνότητας για την πρόκληση πυρκαγιάς για το νησί της Θάσου θα βρίσκεται στην κατηγορία 4 δηλαδή πολύ υψηλός, λόγω των ισχυρών ανέμων και των υψηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν στην περιοχή. 

Στην τρίτη κατηγορία κινδύνου (κίτρινο χρώμα) είναι οι περιοχές ευθύνης των δασαρχείων Καβάλας και Θάσου το Σάββατο 1 Αυγούστου 2

·      Σας ενημερώνουμε ότι για αύριο 26 / 8 / 2019, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, για το νησί της Θάσου αλλά και για το νομό Καβάλας γενικότερα, προβλέπεται Δείκτης Επικινδυνότητας ‘‘3’’

  • Σας ενημερώνουμε ότι για αύριο 13/8/2019, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, για το νησί της Θάσου προβλέπεται Δείκτης Επικινδυνότητας ‘‘3’’. 

Υψηλός είναι ο κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς για αύριο Σάββατο 18 Αυγούστου σε Καβάλα και Θάσο, σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης που ανακοινώθηκε από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. 

Πολύ υψηλός είναι ο κίνδυνος για την πρόκληση πυρκαγιάς για αύριο Παρασκευή 10 Αυγούστου στη Θάσο σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης της Πολιτικής Προστασίας. Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή καθώς στο χάρτη αύριο η κατηγορία κινδύνου θα είναι στο 4 λόγω των ισχυρών ανέμων που θα επικρατήσουν στην περιοχή.