Χαμόγελο του παιδιού

Ο ζωγράφος Γιάννης Κανίογλου ζωγράφισε ξανά, όπως είχε κάνει το 2019, το σπίτι του “Χαμόγελου του Παιδιού”, γεμίζοντας με όμορφα χρώματα τις ζωές των παιδιών.

Στην καταπράσινη Μεσορόπη ξεναγήθηκαν από τον Φυσιολατρικό σύλλογο Δήμου Παγγαίου PLANET τα παιδιά από το του χαμόγελο του παιδιού.

Την Πέμπτη (22/12) στις 19:00 το απόγευμα, όποιος πολίτης θέλει μπορεί ντυμένος ως Άι Βασίλης να τρέξει ξεκινώντας από την πλατεία Ελευθερίας, σε έναν αγώνα για φιλανθρωπικούς σκοπούς, που τα έσοδα του θα δοθούν στο “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Οι μαθητές του 5ου Γυμνασίου Καβάλας, λίγο πριν τις γιορτές, κάνουν μία κίνηση αγάπης και αλληλεγγύης.

«Το "Χαμόγελο του Παιδιού" δεν είναι ίδρυμα για να κλείσει» αναφέρει ο Οργανισμός στο μήνυμα που θέλει να στείλει προς την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Την πίκρα του εκφράζει ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος για την κακία, όπως μεταξύ άλλων λέει, που βγάζουν κάποιοι «για

Σε μία κίνηση που πραγματοποιεί για δεύτερη χρονιά και σίγουρα θα προσφέρει χαμόγελα, προχωρά η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης Kalliston Wellness Day Spa, Μαριαλένα Λαβαντσιώτ

Αυτές τις μέρες υπάρχουν  άνθρωποι, που το μόνο που περιμένουν είναι ένα τηλεφώνημα και μια ανθρώπινη παρουσία να σπάσει τη σιωπή και τη μοναξιά π

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και αυτό το Πάσχα, κάνει ό,τι είναι δυνατό, για να εξασφαλίσει σε κάθε παιδί και την οικογένειά του όμορφες γιορτές, τονίζοντας ότι  για κάθε παιδί η λαμπάδα του Πάσχα συμ

Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Μακεδονίας, η Διοικούσα Επιτροπή αποφάσισε να ενισχύσει δομές που περιθάλπουν παιδιά και εδρεύουν στην περιοχή ευθύνης του Τμήματος, με την προμήθεια και την ευγενική δωρεά αναγκαίων υλικών και εξοπλισμού.

Οι γιατροί του νοσοκομείου Καβάλας θέλοντας να τιμήσουν τους συναδέλφους τους οι οποιοι έχασαν τη μάχη με τον κορωνοϊόυ προσφέρει στο "Χαμόγεο του Παιδιού" της Νέας Ηρακλείτσας, χρηματικό ποσό. 

Έκκληση για στήριξη και οικονομική ενίσχυση στο σπίτι της Νέας Ηρακλείτσας όπου φιλοξενεί 17 παιδιά, κάνει το "Χαμόγελο του Παιδιού". "Οι ανάγκες των παιδιών μας παραμένουν σταθερές και σε κάποιες περιπτώσεις αυξάνονται" αναφέρεται χαρακτηριστικά. 

Οι Πρόσκοποι Καβάλας δέχτηκαν με χαρά την πρόταση του εθελοντικού οργανισμού «Το Χαμόγελου του παιδιού» να στείλουμε την ευγνωμοσύνη μας στους υγειονομικούς υπαλλήλους των Νοσοκομείων μας λόγω των δύσκολών συνθηκών που περνάνε τον τελευταίο καιρό.

 

9 Νοεμβρίου 2020, συμπληρώνονται 25 χρόνια από την ημέρα που ένας μικρούλης, ο 10χρονος Ανδρέας γράφει την τελευταία σελίδα στο ημερολόγιό του.

 

Στην αναζήτηση δύο θέσεων εργασίας βρίσκεται το Χαμόγελο του Παιδιού» στο σπίτι της Νέας Ηρακλείτσας Καβάλας.

 

Στη Νέα Ηρακλείτσα βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής 17 Ιουλίου 2020, η πρέσβης της Νοτίου Αφρικής στην Ελλάδα Beryl Rose Sisulu καθώς και ο επίτιμος γενικός πρόξενος Νοτίου Αφρικής

«Μένουμε Σπίτι» είναι το μήνυμα που υιοθετούν και οι μαθητές-εθελοντές του YouSmile, του Ευρωπαϊκού Εθελοντικού Μαθητικού Δικτύου του Οργανισμού «Το Χαμόγε

"Μαμά θα πεθάνεις από τον κορωνοϊό;" 

 

"Ο παππούς και η γιαγιά κινδυνεύουν;" 

 

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος είχε συνάντηση την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου με τον Πρόεδρο του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Κωνσταντίνο

Το δικό του χριστουγεννιάτικο μπαζάρ στην Καβάλα πραγματοποιεί το «Χαμόγελο του Παιδιού» σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσει υποστήριξη στις δράσεις του. 

 

Το Χαμόγελο του Παιδιού», για 16η συνεχή χρονιά, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Εξαφανισμένα Παιδιά, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 Μαΐου, διοργάνωσε συνάντηση για τις νέες δράσεις, πρωτοβουλίες και συνεργασίες για την πρόληψη και αντιμετώπιση του φαινομένου της εξαφάνισης παιδιών

Ολοένα και αυξάνονται τα κρούσματα οικονομικής εκμετάλλευσης του ονόματος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Περιφέρεια Αν.

Περισσότερες από 800 προληπτικές ιατρικές/οδοντιατρικές εξετάσεις υλοποιηθήκαν δωρεάν σε 778 παιδιά και 49 ενήλικες από γιατρούς και οδοντιάτρους του Νομού Καβάλας, που εθελοντικά

Με στόχο να σπάσει η σιωπή και να ανοίξουν τα στόματα μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον για θέματα που αφορούν στην παιδική σεξουαλική κακοποίηση, το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Φωτιά ξέσπασε σήμερα το πρωί στο σπίτι φιλοξενίας «Το χαμόγελο του Παιδιού» στη Νέα Ηρακλείτσα. Η φωτιά προκλήθηκε από την κουζίνα που βρίσκεται στο ισόγειο του σπιτιού και επεκτάθηκε στους δυο ορόφους του κτιρίου.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», για άλλη μια φορά, ήρθε αντιμέτωπο με το παράλογο κι άδικο φορολογικό και νομοθετικό σύστημα!

Το Χαμόγελο του Παιδιού» ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας Σπιτιού Φροντίδας στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας για όλα τα παιδιά που είναι σε κίνδυνο και έχουν την ανάγκη ενός ασφαλούς περιβάλλοντος ανεξαρτήτως εθνικότητας, θρησκείας ή οποιουδήποτε άλλου κριτηρίου.