Γιώργος Πριονίδης

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, Γιώργος Πριονίδης, ενημέρωσε πως στις εκλογές της ΕΠΟ, θα είναι υποψήφιος με την παράταξη του Μάκη Γκαγκάτση.

Συνέντευξη Τύπου παραχωρήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (25/04), στα γραφεία της ΕΠΣ Καβάλας, για το μεγάλο τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΚ, που θα γίνει το Σάββατο (27/04) στις 17:00 το απόγευμα, στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη”.

“Είμαι χαρούμενος που θα έχουμε ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα, όταν βγαίνω εκτός νομού Καβάλας, μου λένε τι γίνεται εκεί στην Καβάλα και έχετε τόσο δυνατές ομάδες. Γίναν μεταγραφές και οι ομάδες έχουν δυναμώσει”, ανέφερε μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, Γιώργος Πριονίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Αποστόλη Μπαμπατζίκο και στην εκπομπή “3ο ημίχρονο”, του KavalaNews 102,8.

Ο Γιώργος Πριονίδης αναλαμβάνει νέος πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας μετά από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 19 Ιουλίου το βράδυ στο ξενοδοχείο Lucy.

Τους επτά πρώτους υποψηφίους του συνδυασμού του ανακοίνωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, Γιώργος Πριονίδης, ενόψει των εκλογών τ