Γιάννης Σκαρής

Ο Γιάννης Σκαρής του ΝΟΘΑ Καβάλας είχε μία ακόμη διάκριση, αυτή τη φορά στην Αίγυπτο και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Open Water, κατακτώντας την 27η θέση στο γενικό σύνολο και την 5η θέση στην κατηγορία του. Αυτή η επιτυχία του έδωσε την πρόκριση και για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Open Water Ανδρών-Γυναικών στο Βελιγράδι τον ερχόμενο Ιούνιο.

Ο κολυμβητής του ΝΟΘΑΚ, Γιάννης Σκαρής και οι τρεις συναθλητές του που εκπροσώπησαν την Ελλάδα, τερμάτισαν στην 5η θέση στη σκυταλοδρομία 4Χ1250 στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων που διεξήχθη στην Κέρκυρα.

Ο κολυμβητής του ΝΟΘΑΚ, Γιάννης Σκαρής, τερμάτισε στη 12η θέση, στα 7.500μ ανοιχτής θάλασσας στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων.

“Η κολύμβηση με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, υπάρχουν στερήσεις, αλλά στο τέλος έχεις ανταμοιβή και με τη πειθαρχία που αποκτάς και με την εκγύμναση του σώματος, όσα παιδιά έρθουν στην κολύμβηση θα δουν ότι αξίζει να το συνεχίσουν”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο αθλητής του ΝΟΘΑΚ, Γιάννης Σκαρής, σε συνέντευξη που παραχώρησε μαζί με τον προπονητή του, Νίκο Γκέκα, στον Αποστόλη Μπαμπατζίκο και την εκπομπή “3ο ημίχρονο”, στον KavalaNews 102,8.

Ο αθλητής του ΝΟΘΑΚ, Γιάννης Σκαρής, τερμάτισε στη 5η θέση στους Μεσογειακούς Παράκτιους αγώνες ανδρών στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Διακρίσεις είχαν στην κολύμβηση και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μεγάλων αποστάσεων, οι αθλητές του ΝΟΘΑΚ, Γιάννης Σκαρής και Στέλλα Φιλιππίδου.

Το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα τελειώνει με τον καλύτερο τρόπο για το ΝΟΘΑΚ.

Ο ΝΟΘΑΚ για μια ακόμα φορά φέτος στέλνει εκπρόσωπο της πόλη μας με την Εθνική Ομάδα Κολύμβησης, στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων, στο Σετούμπαλ της Πορτογαλίας.