Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση ΑΜΘ

Η Γενική περιφερειακή αστυνομική διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, εξέδωσε ανακοίνωση για να ενημερώσει τους πολίτες για την αποφυγή εξαπάτησης από επιτήδειους.

Τα νέα του καθήκοντα στη θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανέλαβε το πρωί του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου ο μέχρι πρότινος αστυνομικός διευθυντής Καβάλας Γιάννης Καραμανλής.

Συνελήφθησαν από τις 28 έως τις 30 Μαΐου σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης τέσσερα άτομα για διακίνηση ναρκωτικών. Ο αστυνομικός σκύλος “LAIKA” βοήθησε στη σύλληψη ενός δράστη στη Ξάνθη.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης  εξέδωσε ανακοίνωση με συμβουλές προς τους πολίτες, οι οποίοι θα απουσιάσουν από τα σπίτια τους, κατά το τριήμερο εορτασμού των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας.

H Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με αφορμή περιστατικά εξαπάτησης των πολιτών που καταγγέλλονται το τε

Κρούσματα απόπειρας εξαπάτησης πολιτών τις τελευταίες ημέρες στην Ξάνθη, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, με το πρόσχημα εμπλοκής συγγενικού προσώπου σε τροχαίο ατύχημα.

Κατά τη διάρκεια του μηνός Ιουλίου του έτους 2019, από τις αστυνομικές υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης:

 

Με ένα μπουκέτο λουλούδια και ένα μήνυμα για ασφαλή οδήγηση στο λογαριασμό της στο Facebook η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση ΑΜΘ εφιστά την προσοχή των οδηγών που θα ταξιδέψουν σήμερα με αφορμή τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς

Στην εδαφική αρμοδιότητα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σημειώθηκαν 27 τροχαία δυστυχήματα (έναντι 21 το 2018)

Στην προσπάθειά της να έρθει πιο κοντά στους πολίτες η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δεν ξεχνά πως η ενημέρωση σήμερα περνά και από τα κοινωνικά δίκτυα.

Η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ενημερώνει για την κατάσταση του οδικού δικτύου στην περιφέρεια μετά από τις χιονοπτώσεις που σημειώθηκαν χθες. Συγκεκριμένα,

Κατά τη διάρκεια του Απριλίου, από τις αστυνομικές υπηρεσίες της Γενικής Π.Α. Δ/νσης ΑΜΘ,συνελήφθησαν συνολικά 271 άτομα για παραβάσεις του Ποινικού Κώδικα και Ειδικών Ποινικών Νόμων, 6 διακινητές μη νόμιμων μεταναστών και 329 μη νόμιμοι μετανάστες, για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα