φιλανθρωπικός αγώνας

Τρία δημοτικά σχολεία της Ελευθερούπολης θα διοργανώσουν φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, στις 17:00 το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης, με τα έσοδα να δίνονται σε σχολείο της Καρδίτσας που επλήγη από τις πλημμύρες.

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου το 1ο Santa Run του Δήμου Νέστου στη Χρυσούπολη.

Ο Δήμος Καβάλας και η εταιρία Super Market Μασούτης συνδιοργανώνουν φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου, για να ενισχύσουν οικονομικά τον Σύλλο

Με μεγάλη επιτυχία έγινε το Σάββατο  15/2/2020 ο προγραμματισμένος φιλανθρωπικός αγώνας basketball μεταξύ των Ε. Κ. Καβάλας και Εθνικής Νέων Ανδρών.

Έτσι λοιπόν το ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ σας καλούμε όλους στο Δημοτικο Στάδιο ΚΑΒΑΛΑΣ με ώρα έναρξης 16:00 μμ  και φέτος με την στήριξη της Ιερας Μητρόπολης  και  όλων των ανθρώπων του Βερούλειου και όχι μόνο θέλουμε και την βοήθεια όλου του αθλητικού κόσμου

Την Κυριακή 29 Απριλίου στις 19:00 θα δοθεί Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ μεταξύ των ομάδων του 18ου Δημοτικού Σχολείου και της Ακαδημίας Ένωση Καβάλας στο γήπεδο Αλεξάνδρα Δήμογλου με στόχο την ενίσχυση ενός μικρού παιδιού που έχει την ανάγκη μιας σοβαρής και ακριβής ιατρικής εξέτασης.