Φεβρουάριος 2021 χιόνια

Μπορεί οι σταλακτίτες που δημιουργούνται στις στέγες, στα δένδρα, στις εξωτερικές βρύσες να προσφέρουν ένα ωραίο χειμωνιάτικο θέαμα, ωστόσο, τις εντυπώσεις «κλέβει» ο παγωμένος καταρράκτης του Λειβαδίτη. Σύμφωνα με τον Νίκο Βιδάλη θα παραμείνει παγωμένος στο 100% και τις επόμενες μέρες. 

 

Κατόπιν απόφασης του Δημάρχου Θάσου, όλες οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Θάσου (Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Παιδικοί - Βρεφονηπιακοί Σταθμοί) δεν θα λειτουργήσουν δια ζώσης την Τετάρτη 17-02-2021

Συνεργεία του Δήμου Καβάλας από νωρίς το πρωί της Δευτέρας 15 Φεβρουαρίου έριχναν αλάτι στα παγωμένα σημεία των δρόμων στις γειτονιές της πόλης από τις χαμηλές θερμοκρασίες που σημειώθηκαν τις νυχτερινές ώρες. 

Με απόφαση του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Καβάλας, καθώς και οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί του Νομικού Προσώπου, θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου.

Στα λευκά ντύθηκε από χθες Σάββατο 13 Φεβρουαρίου ο νομός Καβάλας. Χιόνια έχουν πέσει σε όλους τους δήμους του νομού τα συνεργεία των οποίων όλο το βράδυ κατέβαλαν προσπάθειες για να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι.

Χιονίζει από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 13 Φεβρουαρίου και στο Κέντρο της Καβάλας. Λίγο μετά τις 6:00 άρχισε να το στρώνει στα αυτοκίνητα και σε αρκετά σημεία στους δρόμους Λιγοστός ήταν ο κόσμος που κυκλοφορούσε στους δρόμους ενώ η θερμοκρασία έχει φτάσει στο -1 στο κέντρο της πόλης