Εργασία

Τη Δευτέρα 8 Απριλίου, το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Καβάλας, διοργάνωσε το “JobDay”, στη Μεγάλη Λέσχη.

Τη Δευτέρα 8 Απριλίου, στη Μεγάλη Λέσχη Καβάλας, από τις 10:30 το πρωί έως τις 15:30 το μεσημέρι, το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Καβάλας, διοργανώνει το “JobDay”.

Η ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης ολοκληρώνεται όταν οι υποψήφιοι επιλέξουν «Οριστικοποίηση» και μόνο όταν ο 20ψήφιος κωδικός του παραβόλου βρίσκεται σε κατάσταση «ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ».

“Η κυβέρνηση της ΝΔ κατέθεσε το νέο αντεργατικό έκτρωμα στις επιτροπές της Βουλής, που καταργεί το πενθήμερο και το 8ώρο, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του, το Σωματείο Οικοδόμων Καβάλας.

Σωματεία της Καβάλας εξέδωσαν ανακοίνωση ζητώντας να μην νομιμοποιηθει το 16ωρο στην εργασία, αναφέροντας χαρακτηριστικά “δεν θα γίνουμε δούλοι τον 21ο αιώνα”.

Διαθέσιμες κενές θέσεις για τη χορήγηση άδειας ίδρυσης φαρμακείου στην περιφερειακή ενότητα της Καβάλας - Πίνακας.

Τεχνική εταιρεία ζητά να προσλάβει ηλεκτρολόγους τεχνίτες και βοηθούς για εργασία σε έργα σε όλη την Ελλάδα...

Ξενοδοχειακή μονάδα με έδρα τη Θάσο αναζητεί προσωπικό σε τρεις ειδικότητες για τη στελέχωσή της κατά τη θερινή σεζόν 2023...

Ζητούνται Καθηγητές/τριες Αγγλικών προκειμένου να ενταχθούν στη Διδακτική Ομάδα του Κέντρου Ξένων Γλωσσών και Πιστοποιημένου Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Villy Kondylidou

Εμπορική εταιρία με έδρα την Καβάλα, αναζητεί για τη στελέχωσή της, 2 υπάλληλους πλήρους απασχόλησης

Λόγο για τις “Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις” κάνει ο Χρήστος Ποτόλιας

Η Εταιρεία Διανομών Delivery Services έρχεται στην Καβάλα και αναζητά Διανομείς για άμεση συνεργασία.

Τρεις νέες θέσεις εργασίας άνοιξαν σε μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρίες της Θάσου, την

Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά  41 ατόμων εξέδωσε ο Δήμος Καβάλας.

Περιοδεία σε χώρους εργασίας πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες το Συνδικάτο Τροφίμων και Ποτών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Έναρξη των αιτήσεων για το μεγαλύτερο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠΑφορά 5.124 μόνιμες θέσεις σε όλη την Ελλάδα σε δήμους, υπουργεία, φορείς και περιφέρειες

Εταιρείες που εφάρμοσαν το μέτρο δοκιμαστικά, είδαν τα έσοδα και την παραγωγικότητα τους να αυξάνονται.

Από άνεργες νηπιαγωγοί, δύο αδελφές από τη Θεσσαλονίκη κατάφεραν όχι μόνο να βρουν μια επιτυχημένη επαγγελματική διέξοδο, αλλά και να γίνουν viral στο Tik Tok, με τα έξυπνα βιντεάκια τους, μέσω των οποίων συμβουλεύουν τους γονείς για διάφορα ζητήματα που τους απασχολούν στην καθημερινότητα με τα παιδιά τους.

«Τα Ελληνικά Πανεπιστήμια άνοιξαν τις πύλες τους για τους ανέργους και, όμως, είναι πραγματικότητα! Για πρώτη φορά, στη σύγχρονη ελληνική ιστορία, τα πανεπιστήμιά μας καταρτίζουν ανέργους.

Σελίδες