Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Καβάλας εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας σε όλους τους συναδέλφους για την εξιχνίαση του τροχαίου με εγκατάλειψη που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της αδικοχαμένης συμπολίτισσας μας

Ένας θεσμός που καθιέρωσε η Ένωσή Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας, η βράβευση των επιτυχόντων σε Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας και των αριστούχων Γυμνασίου και Λυκείου, δεν θα μπορούσε και φέτος λόγω της πανδημίας να μην πραγματοποιηθεί.

Είκοσι (20) νέου τύπου κράνη και αντιασφυξιογόνες μάσκες, αυξάνοντας έτσι την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα και προστατεύοντας κυρίως την σωματική τους ακεραιότητα στις δύσκολες συνθήκες που καλούνται να αντιμετωπίσουν εκεί.    

 Οι τελευταίες μεγάλες επιτυχίες της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Καβάλας με τα 50.000 ναρκωτικά δισκία ecstasy στην μια περίπτωση και τα 46 κιλά ακατέργαστης κάνναβης στην άλλη, επιβεβαιώνουν με το χε

«Δε θέλουμε να ζήσουμε ξανά εικόνες κυκλοφοριακής συμφόρησης» λένε οι αστυνομικοί της Καβάλας σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Καβάλας το πρωί της Πέμπτης 10 Μαΐου. Συγκεκριμένα την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος της Ένωσης Νίκος Ίμβρος και ο γραμματέας Λευτέρης Θεοτόκης αναφέρει τα εξής: 

Τα παιδιά των αστυνομικών που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και τα ΑΕΙ της χώρας αλλά και τους αριστούχους γυμνασίων και λυκείων βράβευσε για ακόμα φορά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας το Σάββατο 3 Μαρτίου στη δημοτική βιβλιοθήκη Καβάλας.

Τους αριστούχους γυμνασίου και Λυκείου κατά το Σχολικό Έτος 2015 – 2016 και τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, παιδιά των αστυνομικών υπαλλήλων της Καβάλας, βραβεύει και φέτος η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Καβάλας. Η βράβευση θα γίνει σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11:30’ στην λέσχη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας Ομονοίας 119, 5ος όροφος.