Εμπορικός Σύλλογος Φιλίππων

Ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, Γιάννης Εριφυλλίδης, είχε συναντήσεις με την πρόεδρο του Εμπορικού συλλόγου Φιλίππων, Ευγενία Φιλόσογλου και τον πρόεδρο του Εμπορικού συλλόγου Καβάλας, Γιάννη Κελγιώργη, την Τετάρτη (24/01).

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση  διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλίππων στις 16 & 17 Δεκεμβρίου 2022.

Ένα οδοιπορικό με τα καταστήματα που λειτουργούν στις Κρηνίδες ετοίμασε ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλίππων σε μια προσπάθεια να αναδείξει πως η τοπική αγορά προσφέρεται για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.

Στην πίστα των Κρηνίδων του πρώην Δήμου Φιλίππων θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου το Βαλκανικό πρωτάθλημα motocross.

Το «1ο Μουσικό Σταυροδρόμι Φιλίππων» διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλίππων το Σάββατο 27 Αυγούστου στις Κρηνίδες στις 9:30.

Το «1ο Μουσικό Σταυροδρόμι Φιλίππων» διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλίππων το Σάββατο 27 Αυγούστου στις Κρηνίδες στις 9:30.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλίππων σε συνεργασία με την διασωστική ομάδα διοργανώνει το Σάββατο 9 Ιουλίου στις Κρηνίδες σεμινάριο ΚΑΡΠΑ.

Ανεβαίνει ο πήχης στις Κρηνίδες μετά τις εκδηλώσεις που έγιναν αλλά και με  αυτές που είναι στα… σκαριά για να γίνουν. Γι’ αυτές μίλησε στον KavalaNews 102.8 το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Φιλίππων, Παναγιώτης Αρσονιάδης απαντώντας και στις γκρίνιες περί κλειστών καταστημάτων.

Η Μαρινέλλα και ο Μάριος Φραγκούλης ανεβαίνουν στη σκηνή του αρχαίου θεάτρου Φιλίππων, στην Καβάλα για μία μοναδική συναυλία.