έκθεση βιβλίου

Για άλλη μία χρονιά τα βιβλία ταξιδεύουν στην παραλία της πόλης μας με την υποστήριξη του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας. Ο λόγος για την Έκθεση Βιβλίου που πραγματοποιείται για 21ηφορά, με τη συνεργασία του Δήμου Καβάλας, της Δημοτικής Βιβλιοθήκης

Ο Σύλλογος Βιβλιοπωλών Χαρτοπωλών Ν. Καβάλας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η 20ηΈκθεση Βιβλίου θα πραγματοποιηθεί στην παραλία, στο χώρο της πλατείας Κανάρη, από Παρασκευή 27 Ιουλίου έως Κυριακή 5 Αυγούστου 2018 και ώρες 19:30 έως 23:30

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Καβάλας αναφορικά με την διακοπή της έκθεσης βιβλίου που πραγματοποιούνταν κάθε χρόνο στην παραλιακή ζώνη της Καβάλας.

Με μία λιτή κοινοποίηση στο Facebook του Συλλόγου Βιβλιοπωλών Νομού Καβάλας ανακοινώνεται και επίσημα η διακοπή της έκθεσης βιβλίου που κάθε καλοκαίρι φιλοξενούνταν στην παραλιακή ζώνη της Καβάλας. Η έκθεση βιβλίου δεν πρόλαβε να γιορτάσει τα 20 χρόνια καθώς η περσινή (19η) ήταν και η τελευταία.

Ο Δήμος Καβάλας και η Δημοτική Βιβλιοθήκη «Βασίλης Βασιλικός», σε συνεργασία με το Σύλλογο Βιβλιοπωλών – Χαρτοπωλών  Καβάλας οργανώνει για 17η συνεχή χρονιά την  Έκθεση Βιβλίου στην παραλία της  Καβάλας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ