έκτακτο δελτίο

Επιδείνωση του καιρού με έντονα φαινόμενα που θα ξεκινήσουν από τα δυτικά αναμένονται το επόμενο διήμερο για τη χώρα μας.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων θα επικρατήσουν στην θαλάσσια περιοχή του Θρακικού Πελάγους Νότιοι άνεμοι εντάσεως 7bf ή 8 bf. 

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 05-01-2024/1200 επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.

Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία από την Πολιτική Προστασίας Καβάλας.

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εκδόθηκε από την ΕΜΥ την Παρασκευή (03/02).

Παρακαλούμε για τη λήψη ενδεδειγμένων μέτρων ασφαλείας από Κυβερνήτες πλοίων και σκαφών καθώς και την έγκαιρη πληροφόρηση τους από τα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού της ΕΜΥ.

Δεν εκτελείται κανένα δρομολόγιο στις πορθμειακές γραμμές Καβάλας Πρίνου και Κεραμωτής - Λιμένα. Η απαγόρευση ισχύει μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι οπότε αναμένεται νέο δελτίο θυελλωδών ανέμων. 

Υψηλές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν το επόμενο τριήμερο στη χώρα μας. Η άνοδος της θερμοκρασίας θα ξεκινήσει αύριο Πέμπτη από τα δυτικά και θα συνεχιστεί την Παρασκευή.

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Πέμπτης (9/12) μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής, με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βρο

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (EMY), προειδοποιώντας για νέο κύμα κακοκαιρίας που θα επηρεάσει τη χώρα από την

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρικών φαινομένων που εξέδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (5/8) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021 αναμένεται σημαντική μεταβολή του καιρού, με κύρια χαρακτηριστικά τη λήξη του καύσωνα στις περισσότερες περιοχές της χώρας, την επικράτηση ενισχυμένων ανέμων και τις τοπικά ισχυρές καταιγίδες στη Μακεδονία και τη Θράκη

Για κύμα κακοκαιρίας που θα πλήξει τη χώρα από το μεσημέρι του Σαββάτου προειδοποιεί η ΕΜΥ με έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

 Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας ανακοινώνει σύμφωνα με έκτακτο δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων της ΕΜΥ (04/01/21 16:00 UTC) από ώρα 22:00 μέχρι 03:00 της 05-01-2021 στο Θρακικό Πέλαγος θα πνέουν Νότιοι Νοτιοδυτικοί άνεμοι ισχύος 7bf – 8bf.

 

Μεταβολή του καιρού προβλέπεται από αργά το βράδυ της Τρίτης (27-10-20) και από τα δυτικά–νοτιοδυτικά, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020 η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), με έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αντιπεριφέρειας Καβάλας παρακαλούνται οι φορείς, που εμπλέκοντα α τεθούν σε κατάσταση ετοιμότητας βάσει του σχεδιασμού τους, προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανά προβλήματα

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας ανακοινώνει ότι σύμφωνα με Δελτίο Θαλασσών και Καιρού για την ναυτιλία της ΕΜΥ στην περιοχή του Θρακικού πελάγους  πνέουν άνεμοι Βορειοανατολικοί  εντάσεως 7 BF ή 8 BF πολύ γρήγορα 7BF , γρήγορα 5-6BF

ο Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας ανακοινώνει ότι σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών (ΕΔΕΚΦ) της ΕΜΥ ο καιρός για την περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας θα παρουσιάσει από την Κυριακή 22-12-2019 μεταβολή με ισχυρές βροχές  και καταιγίδες

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας ανακοινώνει ότι σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων της ΕΜΥ προβλέπεται από τις βραδινές ώρες της Τρίτης 05-02-2019 έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 06-02-2019 να επικρατήσουν στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του Θρακικού πελάγους

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους αυξημένες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους αναμένεται να πλήξουν την ολοκληρη την χώρα τις επόμενες μέρες.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας ανακοινώνει ότι σύμφωνα με έκτακτο δελτίο  θυελλωδών ανέμων της ΕΜΥ, από τις μεσημβρινές ώρες της Τρίτης 08-11-2016 μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 10-11-2016, στη Θράκη και το Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ισχυροί Νότιοι άνεμοι εώς 8 Bf.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας ανακοινώνει ότι σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ από τις προμεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 12-08-2016 στην Κεντρική και βαθμιαία στην Ανατολική Μακεδονία, την Θράκη και το Βόρειο Αιγαίο θα εκδηλωθούν καταιγίδες τοπικά ισχυρές που πιθανών να συνοδεύονται από χαλάζι και θυελλώδεις ανέμους (μπουρίνια)