ειδικότητες

Άρχισαν την Πέμπτη 2/9 οι εγγραφές σπουδαστών στο Δημόσιο ΙΕΚ Καβάλας για την χρονιά 2021-2022 και θα έχουν διάρκεια μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 10/9. 

 

Δικαίωμα αίτησης έχουν όσοι  είναι κάτοχοι τουλάχιστον απολυτηρίου λυκείου καθώς και οι απόφοιτοι ΕΠΑ.Σ, ΕΠΑ.Λ., ΤΕΕ Β΄ Κύκλου Σπουδών ανεξαρτήτως ηλικίας.  Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά με τους κωδικούς πρόσβασης TAXIS στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΟΑΕΔ. (oaed.gr)

Τις προτάσεις τους προς το Υπουργείο Παιδείας για τις νέες ειδικότητες στις οποίες θα λειτουργήσουν τμήματα από Οκτώβρη, έχουν υποβάλλει τα δημόσια ΙΕΚ της Καβάλας, της Δράμας και της Ξάνθης. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους προκειμένου να στελεχωθούν τα τμήματα, ενώ αναμένεται νέα ανακοίνωση-προκήρυξη από τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης. 

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης 28 Αυγούστου η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων για φοίτηση στα δημόσια ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας. 

 

Οι ειδικότητες που θα λειτουργήσουν για το σχολικό έτος 2018 - 2019 της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ παρουσιάστηκαν το απόγευμα της Τρίτης 22 Μαΐου 2018 σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία των μαθητών των σχολών.