drone

Μαγευτικά πλάνα που κόβουν την ανάσα από όλη την Ελλάδα, κατέγραψε το ταξιδιωτικό κανάλι “Point Of View GR”, σε ένα βίντεο που θα μπορούσε να είναι και διαφημιστική καμπάνια του Ε.Ο.Τ..

Ένα βίντεο που παρουσιάζει τη χειμερινή κοιλάδα, που βρίσκεται μεταξύ Καβάλας, Δράμας και Σερρών από ψηλά μοιράστηκε ο Simon Kranz.

Ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζεται το αρχαίο ρωμαϊκό υδραγωγείο της Νικόπολης από ψηλά μοιράστηκε ο Simon Kranz.

Η Μεσορόπη είναι χωριό του Δήμου Παγγαίου στον νομό Καβάλας. Η ονομασία προήλθε από την αρχαία πρόταση: εν μέσω ορέων οπή και μετεξελίχθηκε σε Μεσορόπη, που έγινε και η ονομασία του χωριού.

Με ένα βίντεο drone παρουσιάζει ο Simon Kranz τι «άφησε» η φωτιά που ξέσπασε τη Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023 σε περιοχές του Δήμου Νέστου.

Το κρουαζιερόπλοιο «MS Sirena», που έφτασε στο λιμάνι της Καβάλας το πρωί του Σαββάτου 15 Ιουλίου 2023, βιντεοσκόπησε από ψηλά ο Simon Kranz.

Το νέο βίντεο του Simon Kranz μας δείχνει το κρουαζιερόπλοιο MS Riviera που ήρθε την Παρασκευή (12/05) στην Καβάλα.

Την παραλία Οφρυνίου (Τούζλα) από ψηλά παρουσιάζει με ένα βίντεο από ψηλά ο  Θανάσης Ταβλαράκης, δίνοντας λίγο «άρωμα» καλοκαιριού.

Ο Simon Kranz με ένα ακόμη βίντεο του μας δείχνει το “Αγία Βαρβάρα” της Thassos Seaways που άρχισε τα δρομολόγια στη πορθμειακή γραμμή Πρίνος-Καβάλα από την Παρασκευή (03/03).

Ο Simon Kranz τράβηξε ένα ακόμη εντυπωσιακό βίντεο με drone, αυτή τη φορά από το μοναστήρι του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Λάγος. Ένα μοναστήρι που απέχει 50 λεπτά από την Καβάλα με αυτοκίνητο.

Σελίδες