δρομολόγια Θάσος

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Θάσου Τις απογευματινές ώρες χθες Δευτέρα, ότι στο Ε/Γ–Ο/Γ “ΝΙΚΗΤΗΣ” Ν.Π. 12354 το οποίο βρισκόταν λιμένα Πρίνου,

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Καβάλας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ ”ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ι” Ν.Π. 12455, ότι κατά τον κατάπλου του σε λιμένα Θάσου, με δώδεκα (12) επιβάτες, διαπιστώθηκε βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή.

Θέση για τα δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Καβάλα – Πρίνος παίρνει και ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας με επιστολή του προς το Υπουργείο Ναυτιλίας. Στην επιστολή τους οι έμποροι της Καβάλας μεταξύ άλλων επισημαίνουν πως η αγορά της πόλης χάνει ένα μεγάλο εμπορικό κομμάτι με την υποβάθμιση της συγκεκριμένης γραμμής τους χειμερινούς μήνες συγκεκριμένα στην επιστολή προς τον υπουργό αναφέρονται τα εξής: 

Χωρίς δρομολόγια παραμένει η γραμμή Καβάλας – Πρίνου για τους χειμερινούς μήνες αφού καμία από τις τρεις εταιρίες που δραστηριοποιείται στη νησί της Θάσου δεν έχει δηλώσει πρόγραμμα δρομολόγησης για τη χειμερινή περίοδο στη συγκεκριμένη γραμμή. 

Επέστρεψε στα δρομολόγια Καβάλας – Πρίνου το πρωί του Σαββάτου 4 Νοεμβρίου το «Παναγία Θάσου» της εταιρίας «Κοινοπραξία». Τα δρομολόγια που έχουν οριστεί για το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Νοεμβρίου έχουν ως εξής:

Στις 8:15 από την Κεραμωτή και στις 9:15 από τον Λιμένα πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα πρώτα δρομολόγια προς και από τη Θάσο μετά την άρση του απαγορευτικού του απόπλου που άρχισε να ισχύει από το απόγευμα της Πέμπτης. Συνεχίζεται η απαγόρευση απόπλου στη γραμμή Πρίνος - Καβάλα.